Thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa

thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa

Pattaya ja seksi  kombo oli syntynyt. Sotilaiden lähdettyä bordellit täyttyivät turisteista. Vaikka Pattaya on tehnyt paljon töitä parantaakseen asemaansa perhematkailun saralla, enemmistö sinne matkustavista on kuitenkin edelleen miehiä. Moni tuhahtelee arvostelevasti Pattayalla lomakohteena, mutta totuus on, että jokaisessa Thaimaan turistipaikassa löytyy oma tyttökeskittymänsä.

Pattayalla seksi on siistimpää ja valvotumpaa kuin monessa paikassa, missä se on yritetty piilottaa sivukujille. Pattaya on myös iso kaupunki, joten seksikaduille ei ole välttämätöntä edes mennä. Osan turisteista näin näkyvä seksi saa hämilleen. Toisille paikka on kuin karkkikauppa, josta joka ilta voi hankkia uuden herkun itselleen.

En ota tässä jutussa kantaa lieveilmiöihin prostituution ympärillä, enkä arvostele, vaan yritän vain hieman avata sitä, miten kombo Pattaya ja seksi toimii. Näissä paikoissa ovat ne fiineimmät naiset. Kaikki eivät välttämättä edes ole halukkaita lähtemään kenenkään miehen matkaan.

Tytöt tienaavat yleensä hyvin ja heillä saattaa olla vakiomies, joten heillä on myös mahdollisuus olla valikoivia asiakkaidensa suhteen. Gentleman clubit ovat näistä suljetuimpia ja myös hienoimpia. Ne sijaitsevat yleensä kokonaan erillään menopaikoista ja voivat olla hyvinkin kalliita, sekä tyylikkäästi sisustettuja.

GoGo ja Coyote ovat länsityylisiä strippipaikkoja tai ns. Näitä paikkoja on Pattayalla yli Paikkojen drinkit ja oluet ovat kalliita. Osa tytöistä on vietävissä hotelliin. Kun laskee shown sisäänpääsymaksun, omat juomat, muutamat Lady Drinkit, Bar Finen ja tytön hinnan yhteen, voi lasku olla yllättävän suuri. Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen.

Kun mies sitten menee baaritiskille istumaan ja tilaa oluen, niin ei kestä kauaakaan, kun tyttö on jo siinä jutustelemassa: Hello sexy man, you like some drink? Can I sit with you? Myös tyttöbaarissa asiaan kuuluu, että miehen tulee tarjota tytölle kalliita Lady Drinkkejä juttelun ohella. You buy me drink?

Tytöt saavat oman osansa näiden drinkkien hinnasta, jotka yleensä maksavat näissä paikoissa Baht. Idea on se, että drinkissä ei ole kuin vettä tai tuoremehua, mutta hinta on kallis. Lady Drinkit muodostavat ison osan tytön kuukausiansioista. Melko nopeasti ollaankin asiassa: You no have lady? Ei meidän suomalaistenkaan naisten sentään kaikkea tarvitse sietää!

Ja jos taikku rupeaa persettään jakamaan, miksi sitä pitäisi sääliä? Sehän on täysi-ikäinen, aikuinen ihminen. Kuinka monta aasialaista miestä olette nähneet suomalaisen naisen kanssa? Yhden olen koko elämäni aikana Suomessa nähnyt, miksi näin? Mulle on ainakin ihan sama vaikka äijät nussisivat naapurin sikoja, kai niille kiimassa nekin kelpaavat. Itsellänikin aivan ihania kokemuksia eestiläisestä miehestä mmm Ihanan helliä, ihankuin ujoja rakastajia. Ja kiihkeitä ja totisia. Kyllä se taas tässä nähdään ensimmäisen viestin kirjoittaja hulluttaa taas näitä Kankaanpääläisiä yh-harakoita Piti ihan lukea koko ketju alusta loppuun ja pakko antaa oma kommenttini tuohon ulkonäköasiaa.

Mikä nyt sitten on "kaunis rotu" kenenkin mielestä, mutta itse olen sitä mieltä etten vielä koskaan ole nähnyt yhtään kaunista thainaista suomalaismiehen käsipuolessa.

Ehkä he ovat jonkun silmään kauniita mutta ei minun. Toki on sivistymätöntä haukkua ihmisen ulkonäköä, mutta pakko oli kommentti laittaa. Kyllä Suomi pullukat ovat paaaaaljon kauniimpia.

Suomalainen mies "ottaa" suomalaisen naisen jos vain saa sellaisen kun haluaa. Ongelma monellä miehellä on se, että kuvittelee oman markkina-arvonsa paremmaksi kuin se todellisuudessa onkaan.

Tätä omaa kuvitelmaa ruokkivat nämä köyhistä maista bongatut nuoret naiset, jotka kehuvat seksikkäiksi TOSImiehiksi vaikka millaista kaljupäistä möhömahaa, kunhan vain saavat sillä tavoin oman taloutensa turvattua. Jos suomalainen mies katsoisi peiliin ja osaisi vieläpä tulkita näkemäänsä kuvajaista oikein, alkaisi kupletin juoni paljastua heillekin.

Rahalla saa melkein mitä vaan, mutta kestävää ihmissuhdetta sen varaan on vaikea rakentaa. Prostituutio on muuttunut jalostetumpaan muotoon, eli tyttöystäväelämysten myynniksi.

Yleensä suomi nainen on läski, lyhyt, lyhyt säärinen ja pukeutuu mauttomasti tuulipukuun tai verkkareihin!!! Ainoat kunnon gimmat tulevat Venäjältä, Virosta tai Thaikkulasta. Sunki äitis on maatiaisrotua joten olet itsekin pahasti sitä surkeeta maatiaisrotua, ja varo se periytyy sun lapsiiski Eihän nuo äijät ajattele aivoilla vaan mulkulla Just siks ne tuo noita "kauniita" vaimoja kun ei ykskään Suomi-nainen moisiin äijänkuvatuksiin koske.

Pankkilainalla raijaavat tyttöpolot tänne ja ku rahat loppuu ni sossu kustantaa vaimoille liput takas kotiin.

Me tehdään töitä ja maksetaan ne matkat, on se niiiiiiin väärin. Tai sit ne jää tänne hoiteleen toisten äijiä rahasta Sehän noiden taikkuhuorien saavutus on. Oliskos nyt kuulkaa niin, että se on kysynnän ja tarjonnan laki tässäkin tapauksessa - ei ne thaikut tulisi Suomeen mikäli ei olisi kysyntää.

Tämä keskustelu tuntuu paikoitellen turhalta jeesustelulta - miehiä syyllistetään ja me naiset olemme aina puhtaita pulmusia. Jos ja kun mies on valmis maksamaan seksistä, niin tarjontaa ilmaantuu niin paljon kuin markkinat vain vetävät. Kysyntää olisi varmasti paljon enemmänkin, mutta ainakin toistaiseksi suomalaiset käyttävät seksipalveluita hieman häpeillen.

Harva rehentelee käyneensä maksullisella, ja veikkaan että varsin harva kävelee rinta kaarella hierontapaikan ovesta sisään. Mieluummin sinne mennään kaulukset pystyssä pitkin seinän vierustoja.

Näin ainakin kuvittelisin asian olevan. Seksipalveluja käyttävät miehet ovat LÄHES poikkeuksetta epäonnistuneet luomaan pysyvää suhdetta suomalaisen naisen kanssa, ja tätä tilannetta sitten käyttävät hyväkseen nämä seksipalveluja myyvät "yrittäjät" ja aasialaiset "tyttöystävät".

Kyllä suomalaisenkin naisen saa enemmän tai vähemmän vakituiseksi kumppanikseen rahalla, mutta maksukykyä pitää olla paljon enemmän kuin köyhistä maista oikein tyrkyllä olevat alan ammattilaiset tarvitsevat. Itsensä myyminen jossakin turisteja vilisevässä lomakohteessa ei varmastikaan ole pidemmän päälle kovinkaan houkutteleva ajatus, jos vaihtoehtona on länsimaalaisen miehen kustantama edes kohtuullisen siedettävä ja turvallinen elämä Suomi nimisessä maassa.

Tuo lähes -sana johtuu siitä, että ainahan on poikkeuksia. Jotkut miehet saavat kaipaamaansa nautintoa vain maksaessaan seksipalveluista, vaikka heillä olisi perinteinenkin menetelmä käytössään. Yleensä seksipalveluja vakituisesti ostavat miehet ovat kuitenkin suominaisen näkökulmasta katsottuna vähemmän houkuttelevia. Kyllä kankoonpäähänkin hierontapaikkoja alkaa ilmaantua, kunhan kysyntää vain on riittävästi.

Siitä vaan ilmoittamaan asiasta vaikkapa Porin hierontapaikkoihin, niin mielellään tänne haarakonttorin perustavat, jos saat heidän vakuuttumaan asiakaskunnan riittävyydestä. Vapaata liiketilaakin luulisi löytyvän vaikka useammallekin yrittäjälle.

Jos on äijätkin syyllisiä, niin on taikkuhuoratkin. Ei se ole syyllisyyttä jos tekee seksiä mieli, eikä se ole syyllisyyttä jos ostaa itselleen seuraa sieltä missä tällaista palvelua on tarjolla ja hinta-laatusuhde on omasta mielestään kohdallaan.

Alemman elintason maista vihreämmille ruohikoille lähtevät naisetkaan eivät ole syyllisiä. Ei se ole oma vika jos on syntynyt köyhään maahan ja vaihtoehdot ovat vähissä. Se on syyllisyyttä, jos tavalla tai toisella vahingoittaa toista ihmistä. Jos mies maksaa itse rehellisesti ansaitsemaansa rahaa siitä ilosta kun käy runkattavana hierojalla tai tilaa naisen netin kautta ulkomailta vaikka kesäseuraksi, niin ei siinäkään ole aihetta syyllisyyteen.

Ainakin toistaiseksi se on aika erikoinen elämäntäpa, mutta syyllisyyttä siitä ei tarvitse potea. Kuinkahan kauan Kankaanpäässä sellanen yritys menestyisi? Suomessa on kyllä kaikki niin surkeeta, kun kaikki mukava on kieltolistalla.

Poikkeilen aina tuolla työreissuilla paschassa saksassa ja ostan vielä tuliaisiksi auton täyteen viinaa. On muuten talo täynnä hyviä huoria, eikä maksa paljon. Onhan niitä seksinmyyjiä suomessakin. Ei välttämättä ihan Kankaanpäässä, mutta Porista ainakin löytyy. Hinta vaan on kova ja laatukin lienee vaihteleva johtuen asiakkaiden ja tarjonnan vähyydestä. Kysynnän lisääntyessä lisääntyisi myös tarjonta, eli tässäkin toimii kysynnän ja tarjonnan laki.

Voipi olla jopa yksi selkeinpiä kouluesimerkkejä kysynnän ja tarjonnan lain toimivuudesta. Suomalaisille naisilla on tyypillisesti tarjolla myös muita mahdollisuuksia hankkia elantonsa, ja ulkomaisille alan yrittäjille on tarjolla parempiakin markkina-alueita kuin Kankaanpää, joten kyllä te tämän sektorin palveluita haluavat joudutte edelleenkin matkustamaan muualle.

Yksi vaihtoehto on skarpata itsensä fiksuksi mieheksi, ja yrittää hankkia seuraa käyttäen valuuttana omaa itseänsä ;-. Ihme homma kun ollaan samaa EU: Mutta tekeväthän naisetkin kuulemma nykyään "elämysmatkoja" mustaan afrikkaan tyttöporukalla mukamas patikoimaan tai tutustumaan kaikenmaailman nähtävyyksiin. Tiedä sitten millaista metrilakua siellä tarjoillaan minkä perässä sinne tosiasiassa matkustellaan. Noo, ainaski Kenian Gambian ja Indonesian Balin.

Siellä notkeet nuoret mustat miehet treenaa kroppaansa ja kuntoaan naisia varten. Monesti luullaan että myös Turkissa nainen saa munaa mekkoon, mutta kyllä se taitaa olla vähäisempää tai sitten niin hyvin piilossa. Kyllä naisetkin on aina tuon seksimatkailun osanneet. Joko sosiaaliset paineet ovat estäneet elämysten hankinnan kotonurkilla, tai sitten on muuten vain käynyt tuo munakoison kokoisen lakupötkön kutsu vastuttamattomaksi. Eivätkä Ihan kaikki naisetkaan eivät kykene ratkomaan pariutumistaan ilman rahan tuomaa apua.

Onneksi naiset vähemmän tuovat noita matkamuistoja kotomaahan. Ei oikein sovi katukuvaan pariskunnat, joiden ulkoinen olemus on kovin ristiriitainen. Olen nainen, en ole maksullinen edes siinä mielessä että rasittaisin mieheni kukkaroa. Mielestäni kukin saa tehdä mitä haluaa, mutta totuus on se että ei täällä kohta ole ns. Enpä sitten tiedä onko se hyvä vai paha asia?

Minulle tuli ainakin helvetin kalliiksi aito Suomi vaimo, ei koskaan enää avioon! Ei se vaimo ilman hyvää syytä olisi lähtenyt! Petetty vai jätetty Miesten ja naisten tasa-arvo on lähtökohta terveelle suhteelle. Jos jompikumpi päättää lähteä suhteesta, on se lähtijän valinta, ja siihen on lähtijällä omat omasta mielestään perustellut syynsä.

Jätetty puoliso ei välttämättä näitä syitä hyväksy, mutta siihen asiaan hänen mielipidettään ei edes kysytä. Jos vaimo tai aviomies ei riittävästi huomioi puolisoaan, on ero väistämätön tosiasia. Kankaanpäässä tällaista pikaista helpotusta ei ainakaan julkisesti ole markkinoitu. Siis katse joko Poriin tai Tampereelle! Porissa ja tampereella hyvää valikoimaa. Mietippä seuraavalla kerralla että AIDSin lisäksi näissä taudin levittäjissä on kuppaa, klamydiaa, tippuria, visvasyyliä ja satiaisia.

Sit vielä ne kaikki alapää hiivat ja tulehdukset, hyi helvetti. Miehet tai naiset jotka joutuvat turvautumaan prostituoitujen palveluihin ovat aina jollakin tavalla epäonnistuneet luomaan onnistunutta ihmissuhdetta vastakkaiseen sukupuoleen. On prostituoitu sitten venäjältä, virosta, aasiasta tai vaikka samasta läänistä, niin hän käyttää hyväkseen miehen himoa naiseen. Mies taas käyttää hyväkseen naisen tilannetta, jossa hän on ajautunut myymään itseään.

Prostituoitu tuskin on toiveammatti kenellekään? On tuo sen verran marginaaliryhmän touhua, että toivon etten koskaan joutuisi kovin läheltä moista touhua katselemaan. Hyi hitto miten säälittävää!!

Aina sitä toivois ettei tarvitsisi moisia aasianhuoria läheltä sietää, ja sitten joku helvetin dorka lantapaukkusukulainen ottaa taikkuhuoran. Nyt on kyläilyt kyläilty ja vain mies kutsutaan. Jos on pakkopulla sukulaisjuhlia, tämä toppiin ja minihameeseen ahtautunut taikku joutuu yksinään seisoskelemaan nurkissa. Ei ole ainakaan tämän ketjun perusteella thai-hierojille Kankaanpäässä kovastikaan kysyntää.

Marjanpoimintaa heille voisi ennemmin suositella. Rehellistä ja arvokasta työtä ja toimii erittäin hyvänä esimerkkinä ahkeruudesta meille suomalaisille. Raskaudestaan ja ansiotulojen erosta huolimatta on marjojen poiminta kuitenkin paaaaljon kunniakkaanpaa kuin ihramahaisten ja hieltä haisevien vanhojenpoikien pienten pilien "hierominen". Mutta sitäkin enemmän pillunkipeitä juntteja.

Taikkuhuorat vaan ei sovi Suomeen eikä minnekään. Taikkuhuorat hyödyntävät Suomimiesten kaipuuta naisen huomiosta ja läheisyydestä. Mutta miten erottaa "aito" rakkaus rahalla ostetusta? No ainakin siten, että aito rakkaus kestää elämän vaikeuksia, mutta ostettu rakkaus päättyy heti kun rahat loppuvat. Uskotko rahalla ostetun naisen olevan sairasvuoteesi vieressä kun elät viimeisiä hetkiäsi ja tarvitset henkistä tukea?

Tai vaihtelevan vaippoja kasville? Nehän ottaa uuden pokan. Tai sitten niinkun yhdelle venakolle kävi, kun se oli hoitanut papparaista ikäeroa 20 v aikansa ja kiikuttanut rullatuolia pitkin Suomea, perinnönjakotilaisuudessa nähtiinkin sellainen rautarouva, että lapset ex-liitosta suomalaisrouvan kanssa sai taistelemalla taistella oikeuksistaan. Sinä joka haukut thaikuista pitäviä miehiä "ihramahoiksi ja hieltä haiseviksi vanhoiksipojiksi " taidat olla tyypillinen, aito, läski, suomilehmä jonka perse on levinnyt tuhansien pullien syönnistä hehtaarin kokoiseksi.

Minä olen ollut naimisissa Thaimaalaisen naisen kanssa kohta vuotta ja hyvin on mennyt, ei moitteen sijaa! Ennen tätä avioliittoa sain kokea paljon negatiivisia kokemuksia suomalaisista naisista!!! Suomalainen nainen on paljon katalampi ja petollisempi kuin esim Thaimaalainen!!!

No jo on suppeeta ajattelua. Rakkauskin voi alkaa rahalla ostetusta mutta muuttua kummallakin puolella todelliseksi hyvin nopealla tahdilla. Niin ja onko se suomalaisen naisen rakkauskaan mitään aitoa, itse koen olevani järkiavoliitossa suomalaisen naisen kanssa. Lastani rakastan, avovaimoa ehkä. Lapsiaankin toki rakastaa, mutta lapsien on tarkoitus elää omaa elämäänsä ja itsenäistyä pois vanhempiensa nurkista, joten rakkautta on pakostikin oltava montaa lajia.

Elämänkumppanin kanssa eletään ikään kuin samaa elämää. Suhteen toivoisi jopa lähenevän elämän edetessä. Rahallakin saa rakkautta ja kaikki rakkaus voi loppua olosuhteiden muuttuessa huonompaan suuntaan. Olosuhteiden pitämiseksi suotuisina pitää olla käytettävissä myös rahaa, joten kyllä aina on kyse myös ostetusta rakkaudesta jos sen niin haluaa ymmärtää.

Ja jotta saataisiin joku liittymä alkuperäiseen aiheeseen eli thai-hierontaan, niin ainahan sitä voi hierojalta kysäistä, että muutatko meille; lupaan pitää sinusta huolta ja turvata perustoimeentulosi.

Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan. Näissä tapauksissa taikkuhuorat on jatkaneet "työtään" heh heh koska sillä tienaa. Ja vakuutelleet juntille kotona: Suomalainen nainen kuuluu ja sopii navettaan!!!

Yksinäinen epätoivoinen henkilö tai muuten vain perverssi henkilö käyttää maksullisia. Ihmeellistä yleistystä täällä Suomi, Thai tai Venäläisistä naisista, mikää noista väittämistä ei todellakaan pidä paikkaansa yleistyksinä. Teksteistä lähinnä huomaa, että moukat maalaiset ne täällä meuhkaa.

Osaa ne äijätkin hyväksi käyttää naista taloudellisesti, mieshuoria ne on jotka naisen rahoilla elävät ja käyttävät pyykkärinä ynnä kokkina hyväuskoista naista. Olisipa yhtä kiihkeää keskustelua vaikkapa aiheesta miten paljon vahinkoa alkoholi saa aikaan perheissä!

Tämän foorumin voisi pikkuhiljaa sulkea koska jokaisella on oma näkökantansa - ja hyvä niin! Kysyntä ja tarjonta kohtaavat seksipalveluissa kin , olipa sitten kyseessä thaikku tai venäläinen, virolainen tai suomalainen nainen! Jos mies tai nainen on fiksu ja hänen ulkoinen olemuksensa herättää positiivisia tuntemuksia, niin ei ole ongelmaa kumppanin löytämisessä.

Jos tilanne on päinvastainen, eikä kelpuuta kumppanikseen sellaista henkilöä johon omat resurssit riittävät, niin pariutuminen tuottaa takuuvarmasti ongelmia.

Tähän ongelmaan saa helpotusta tai sen voi jopa ratkaistua rahalla. Jos käytössä ei ole rahaa, niin sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppia elämään ongelmansa kanssa.

Mutta kuten edellisen viestin kirjoittaja totesi, alkaa tämä aihe olla loppuun kaluttu. Eikä ketjun aloittajakaan tainnut löytää täältä kaipaamaansa vastausta esittämäänsä kysymykseen: Helsingissä noita taikkuhuoraamoita vasta sikiääkin kuin sieniä sateella. Täällä poliisi katsoisi niitä läpi sormien. Taitaisi itekin käydä tyhjentämässä pussinsa huoran vittuun.

Eikä olekaan mitään venepakolaisia. Ja kun yks vinosilmäpiru saa jäädä Suomeen halpatyöläiseksi ja tuottaa koko perheensä veronmaksajien kustannukseen, kymmeniä tuhansia muitakin tihrusilmiä tulee perässä Suomeen.

Haluatko sinä veronmaksajana kustantaa aasialaisten halpatyöläisten elintasopakolaisuutta? Rahalla saa ja hevosella pääsee on vanha totuus joka pätee edelleenkin! Itekseni olen ihmetelly että mistä noita pieniä tummia viimesenpäälle piukeisiin puettuna naisinako katukuvaan on ilmaantunut osa lapsilla osa ilman..

Läskit ja rumat suomi naiset täällä itkee kun miehet on ulkomaalaisten kaunottarien perään!!! Se on nyt vaan fakta että slaavilainen ja thaimaalainen naisrotu on kauniimpi ja viehättävämpi kuin suomalainen!!! Hyväksykää asia ja antakaa olla!!! Taas joku puutteessaan kihisevä ukko näkee poikamaisessa taikussa pelastajansa. No, suomalaiset miehet on hyvin pitkälle kaappihomoja.

Fitnes hylkii läskiä Todellisuudessa käy sääliksi käy näitä nuoria ulkomaalaisia kaunottaria, kun joutuvat makaamaan suomalaisten michelinpappojen alla.

Kuunnella heidän läähätystään ja sietää heidän kuolaamistaan. Ja mitenkähän nuo michelinpapat pärjäävät mustasukkaisuutensa kanssa, sillä eihän ällöä miestä viitsi kauaa sietää jos eli kun alkaa ilmaantua vaihtoehtoja. Ne on makuasioita mistä kukakin tykkää ,jotku pitää thaikuista, venakoista, jotku kotimaisista Sen minä sanon teille suomalaisille tomppeleille, ettei venäläisiltä naisiltamme vaadita että he osallistuvat omine tuloineen kodin-ja taloudenpitoon.

Heidän tulonsa on heidän rahojaan, jotka he käyttää itsensä huoltamiseen. Se on mies, joka elättää koko perheen. Eikä sellainen ole mies eikä mikään, joka vaatii naiseltaan osuutta perheen elättämiseen. Sellainen paskahousu on suomalainen mies. Suomalainen nainen JOUTUU käymään töissä, elättämään perhettään miehen rinnalla, tai yksin, kouluttamaan itseään, huoltamaan ulkonäköään OMISTA tuloistaan, hoitamaan kotia, perhettä, sukulaissuhteita, vanhenevia vanhempiaan ja appivanhempiaan, tämä viimeisenä, jos jää aikaa ja silti suomalainen ukko, se sika, juoksee vieraissa.

Sen takia suomineito tähyilee horisontin taa. Mä oon naimisissa ja käytän Thai-hieronta palveluja pari kertaa kuussa, lähinnä Porissa, eikai siinä mitään pahaa ole, se on mun oma asiani, eikä vaimon tarvitse kaikkia tietää. Oletko valmis siihen, että lennät pihalle, kun vaimos saa tietää?

Kovin hepposesti otat asian. Kun olet varattu ja perheellinen, olet vastuussa kodista ja perheestä. Olet näemmä valmis luopumaan lasten huoltajuudestakin. MIkäs siinä sitten, molemmat teistä tekee valintansa. Oletko muuten tietoinen, että Kankaanpääläiset varatut naiset ovat käyneey muutamaman vuoden ajan lähistöllä saamassa hierontaa ja rentoutusta - ettei vaan oma vaimosikin kuuluu nauttijoiden joukkoon kun ei kotona luonnistu?

Ainakin Kpäästä löytyy myös naisille hieromalaitos - kysyvä löytää eikä eksy! Paikasta ei pidetä pahemmin meteliä - silti on tiedossa.

Kysellä kannattaa vain oikeilta tahoilta. Paikka on mainio, puhdas ja ystävällinen tunnelma ja asiansa osaa! Kankaanpään keskustan alueelle on tulossa Thai-hieronta paikka ensi vuoden puolella, Porilainen Thai-hieronta yrittäjä suunnittelee avaavansa liikkeen tänne Kpäähän suuren kysynnän vuoksi!

On meinaan hieno homma jos aletaan Kpäässäkin saamaan kunnon hierontapalveluja!!! Mä kuulin myös, että Kankaanpäähän avataan Thai-hieronta paikka. On komiaa, ei tarvi enää lähtee Honkajoelta ajelemaan Poriin asti: Näin pienessä mestassa taikkuhuorat pannaan kyllä lähtemään. Tänne ne ei tule jäädäkseen. Se on varmaa se. Miksei K-pää sitten ota maahanmuuttajia vastaan? Pannaan tollaiset hottentottia hieroskelemaan rouvia. Älä ny noin kovaa kantaa ota, me täältä Karviasta saakka ollaan käyty "Hieronnash" ja pirskatin hyvältä tuntuuki Nämä porttolat on poliisin valvovan silmän alla.

Varatut pysyköhöt omissa karsinoissaan. Aukee ilmeisesti ensi keväänä thaikkula sitten kpäähänkin lopultakin! Thai-hieronta yrittäjä etsiskelee kuulemma parhaillaan tiloja kauppatorin laidasta.

Kankaanpäässähän on kyllä tyhjiä liiketiloja vaikka millä mitalla torin läheisyydessä. Sinänsä ihan hyvä liikeidea perustaa hieronta paikka tänne kankaanpäähän, asiakkaita riittää kyllä varmasti ja starttiraha juoksee Sellaiset myö ajetaan luudalla täältä helvettiin. Haluan sitten olla kärpäsenä katossa kun rouvat kyttää siellä hieromalaitoksen nurkalla keitä siellä hieronnassa käy, hihihi.

Eiköhän se ole kerrasta poikki, kun isäntä tulee taikkuhuoran luota. Ei siinä paljon muiden tartte ilakoida, kun ukko joutuu reppunsa ja ajokoiransa kanssa maantielle.

Nips ja naps On se kuulkaas niinkin, että jos mies ei kykene itse edes run Isompi ongelma on sellaisista parisuhdeongelmaisista miehistä, joilla ei ole varallisuutta päästä kokemaan naisen kosketusta. Heidän ainoa keinonsa on väijyä yksinäisiä naisia yön pimeydessä, ja siitä ei yleensä mitään hyvää seuraa.

Ehkä KELAn tulisi järjestää heille jokin himoja hillitsevä leikkaus tai lääkehoito. Kela, eli me veronmaksajat ,kustannamme jo nyt teidän äijien sukupuolitaudit, joiden on laskettu yhden perushoidon osalta maksavan veronmaksajille peräti Osa miehistä ei kykene syystä tai toisesta luomaan seksisuhdetta naiseen. Pitää heillekin suoda jokin mahdollisuus tyydyttää tarpeitaan jos pelkkä oma käsi ei riitä.

On se helpompi tapa mennä kotipaikkakunnalla olevaan hieromoon kun ajalla muualle tai hankkia ulkomailta oma henkilökohtainen hieroja josta ei seuraa kuin ongelmia jo muutoinkin vaikeaan elämään. Kankaanpään torin laitamilta löytyy vapaata liiketilaa vaikka useammallekin thaihieromolle.

Tervetuloa tänne Satakunnan sydämeen thaikkuhutsut! Taikuhuorat kivitetään kohta täältä. Suurin osa huoraamojen asiakkaista ei suinkaan ole peräkammarin urpoja vaan aivan varattuja ja perheellisiä puolisoita ja isiä. Haastat siis perheet hajoamaan? Rouvat hyvät, boikotoikaa hieromoja. Mikä teidät niihin saa työntymään, eihän ne edes ole päteviä. Boikotoikaa samalla kaikkea kaupankäyntiä ko.

Ja jos taikkuhoron isäntä on yrittäjä, boikotoikaa senkin palveluja. Vasta tämmönen tepsii ja tehoaa. Näin teemme jo nyt. Taikkuhoratsu ei ole ihminen. Mä oon ukkomies kankaanpäästä ja käytän kans noita thai-hieronta palveluja melko säännöllisesti poris ja tampereella, syynä on oman vaimon rupsahtaminen ja monipuolisen seksin ankara puute! Vaimo ei tiedä asiasta mitään, eikä sen tarvi tulla koskaan tietäänkään!

Rahaa toki palaa noissa taikkuloissa paljon mutta on se sen väärti kun saa monipuolisia ja laadukkaita palveluja nuorelta thai-tytöltä!!! Etkö SINÄ itse ole rupsahtanut? Mitenkäs se vaimo vain pääsee rupsahtamaan? Saattaapa vaimosikin käydä mielellään turkinpojan käsivarsilla. Mitäpä jos vaimosi ja etenkin lapsesi saisivat tietää, mitä heistä ja heidän äidistään ajattelet? Se on kuule aina vain ajan kysymys.

Maksullinen seura ei ole pettämistä, koska rakkautta siinä ei ole. Pettämistä se on samanverran kuin masturbointi pornon parissa. Naiset eivät tahdo ymmärtää sitä, että mies voi rakastaa jotakuta ja "panna" toista. Sitä keneen olet rakastunut, rakastellaan.

On miehiä jotka käyvät vieraissa, ja miehiä jotka valehtelevat etteivät käy. Eli sinulle olisi ok jos vaimosi nussisi muita miehiä? Saisinko hänen yhteystietonsa kiitos? Ai niin, tuskinpa olet ikinä kertaakaan edes seurustellut, kun puhut noin painavaa paskaa joten tokkopa sitä vaimoakaan olemassa on. On herrasmiehiä, jotka saavat ihmissuhteissaan sekä rakkautta että seksiä ja heille riittää oma kulta ja rakastettu, maksuhuoraa he inhoavat jo periaatteessaan, ja sitten on teitä luusereita, jotka joutuu ostamaan seksinsä.

Ei se kotona saanti ainakaan yrityksen puutteesta ole ollut kiinni. Reiden eivät vain ole auenneet. Taitaa eukko minua jo pettää. Mitenkäs erona siihen on se että minä käyn vieraissa rahasta? Jos et sitä meinaan tee, jälki onkin myöhemmin paljon siivottomampaa ja riidat käydään todella viimeistä nuppineulaa myöten. Te äijät ette koskaan usko tätä ajoissa! Juuri sanottiin että maksullinen seura ei ole pettämistä koska siinä ei ole tunteita!

Onko se niin vaikeaa sisäistää? Hölmöä kertoa kenellekään käyvänsä huorissa vaikka sitten eläisikin itsekseen, ellei tätä yksin elämistä ole tarkoitus tehdä lopun elämää. Eikä tuo huorissakäynti vaikuta vain vastakkaisen sukupuolen suhtautumiseen. Harvat miehetkään pitävät huoriin turvautuvia miehiä ihan täysipäisinä. Parempi siis käydä hierottavana jossain muualla kuin kotinurkalla. Samoin nämä aasiassa reissaajat, niin heidänkin olisi järkevämpää pitää reissunsa tapahtumat vain omana tietonaan.

Kotomaassa huomaa helposti olevansa ylijäämäkamaa jos jossakin vaiheessa toteaakin tarvitsevansa suomalaista naisseuraa. Kela pitäisi saada korvaamaan ainakin lääkehoito miehille jotka eivät kykene pariutumaan normaalisti. Ja kansalaisopistot voisivat järjestää runkkukurssin: Ei kannata tuoda naiselle esiin noita typeriä Thaimaan ja Filippiinejen reissuja eikä ainakaan vikatikkikäyntiä johonkin thaihuoraamoon.

Tulee kyllä sen verta kylmää kyytiä ja siinä meni nekin mahikset. Toisaalta parempi kertoa alkuvaiheessa eikä niinku meikäläisellä, jota uuden naisensa kanssa vastaan tuli paikallisen thaihuoraamon horo ja moikkas! Naiseni jätti siihen paikkaan. Poliisit on laittanu kaikki thai-hieromot kameravalvonnan alle, joten ukkomiesten kandee miettii pari kertaa että perhe vai maksullinen vartti luetaan minuutti.

Ja asiakkaita eli todistajia haetaan aina kotoa asti. Kannattaisikohan pakata reppu jo valmiiksi ja häipyä korpiin? Paljon vähemmän puistatuksia aiheuttaa nämä "hierojat", koska siinä touhussa kukaan ei petä ketään. Raha vaihtaa avoimesti omistajaa eikä kummankaan tarvitse teeskennellä yhtään mitään. Vähänkö saamme aina repeillä kun näemme näitä epäsuhtapareja liikenteessä.

Ei ne taikkuhorotkaan sen kauniimpia ole mutta se ähkyn pullea poika vasta hupaisa onkin! Mitä siihen huoraamiseen tulee, niin kyllä ne horot sitä tekee ihan bisnesmielessä ja ottaa niin vapaat kuin varatutkin, niin sinkut kuin perheen isitkin. Niitä ei ole mikään sääliminen. Kuka tahansa taitaa läpsyttelyt kuten äijien rahastamisen perseellä. Ei siellä mitään vinosilmää näy. Tässä sen näkee kuinka miehet ajattelevat palleilla eikä aivoilla! Runkkaisitte vaikka ennemmin kuin kävisitte noissa thai-hieromoissa.

Minä sain mun ex-mieheltäni sukupuolitaudin tuliaiseksi, ja loppujen lopuksi äijä myönsi että on käyttänyt thai-hieronta " palveluja " ja ilman kortsua kaiken lisäksi!!! Mutta aina jossain joku toinen luuseri tekee toiselle samanlaiselle seuraa. Sanokaa sille ukolle että soitatte nyt sille taikkuhuoralle että saa ottaa sut kokonaan omaks. Että alahan pakkaa reppua. Työtä se vain on Thaikkuhuorat tekevät vain työtään, kun viihdyttävät suomalaisia ylijäämämiehiä.

Ei siinä kenenkään perhesuhteet tai mikään mukaan hempeily paina rahtusen vertaa. Raakaa pisnestä hälmöjen lemmenkipeiden suomalaismiesten kustannuksella! Kaippa niille Kankaanpäässäkin on kysyntää, kun tämäkin ketju näyttää jo aikas pitkältä.

Ja kyllä ne vinosilmähorot hajottaa koteja ja perheitä itsekkäällä "rahastuksellaan". Ei niitä vois vähempää kiinnostaa. Muuten ne saa tuntea selkänahoissaan mitä ne todellisuudessa on. Et kai koita vääntää ilmiötä huorien syyksi. Kyllä se tässäkin tapauksessa menee niin, että ensin on kysyntää ja vasta sen seurauksena syntyy tarjontaa.

Jos ja kun thaikkuja esiintyy kotikulmillanne miehiä viihdyttämässä, osoittakaa syyttävä sormenne mieluummin niitä pulskia punakoita miehiä kohtaan, kuin niiden hiljaisten ja alistettujen thaikkutyttöjen suuntaan. Pulskat punakat miehet ei ole yhtikäs mitään, nollia lähinnä, sellaisia ,joita kukaan suominainen ei edes huolisi ,mutta ovelat tihrusilmähuorat vedättää kyllä senkin edestä.

Ne on aikuisia ja täysi-ikäisiä. EI mitään heikkoja ja alistettuja. Voi elämän kevät sentään! Huhti-toukokuussa pitäisi tulla thaikkula torin laitaan. Siihen asti käytävä muualla thai-hieronnassa Ne horothan ottaa suomimuijilta turpiinsa ja kunnolla.

Voi siinä joku koti hajotakin ja ukko joutua pakkaseen. Huh hah hei Säästyy rahaa kun ei tarvitse matkata Poriin. Vaan tuskin sekään korvaa joka vuotisia aasian matkoja. Hintataso on siellä päin maailmaa naurettavan alhainen suomalaisiin paikkoihin verrattuna.

Myös palvelut ovat paaaaaljon monipuolisempia ;-. Ja matkustaminen on tooooooooooosi halpaa D Kyllä tulee muuten säälittävästi ladyboyn panemiselle hintaa, tyytyisitä säkin vaan siihen lähibaarin pokeen! Hieno homma että saadaan tuollainenkin liike kpäähän, mikään ei voita kunnon thai-palveluja!!! Se on varmaankin sitä avoimen kilpailun tuomaa etua maksavalle asiakkaalle.

Menetätkö kotisi, perheesi, omaisuutesi ja yhteiset tuttavat ja sukulaisennekin? Taikkuhorot myy seksiään vain miehille. Mutta miksi naisetkaan säälimään aikuisia täysi-ikäisiä horoja? Ei mitään syytä sympatiaan.

Ei nämä tainneet tajuta sarkasmia sun kommentissa? Mitenkäs ne puttepossupojat muutoin naista saisivat, elleivät rahalla. Joko vuokralle suoraan kotomaastaan koko kesäksi tai sitten lähihieromosta hetken hurmaa pikkurahalla. Ja mitä se kellekään kuuluu millaisia sopimuksia täysi-ikäiset ihmiset lakia rikkomatta keskenään tekevät! Ei muuta kuin pisnes pyörimään ja haarakonttoreita joka taajamaan. Moni perusjuntti yhdistää aina thai hieronta seksiin koska ovat nähneet sellaisia pornoelokuvia.

Oikea thaihieronta ei tosiaan ole mitään seksipuuhia vaikka ne huippuihanat thainaiset tosiaan ovat niin aistikkaat että jokaisen terven miehen penis reagoi ja onhan se aina mahdollista että hierojakin kiihottuu kun hän tuntee asiakkaan reaktiot. Itse kävin kerran thaihierojan luonna koska minulla oli kipeät hartiat ja niska niin etten pystynyt kääntää pää kunnolla kun ajelin autolla. Ei ollut helppo juttu löytää vapaan hierojan tuota pikaa mutta Matinkylässä sattui olemaan yksi tyttö joka otti vastaan kotona illalla.

Se oli lempeä ja rentouttava hieronta jota sain ja jumittunut niska notkistui puolen tunnin hoidolla ja hartioitten kipu katosi. Koska olin ekan kerran asiakkaana sain häneltä lisäksi kokovartalohieronnan.

Tämä nainen oli niin ystävällinen että hän keitti jopa kahvit minulle sitten hieronnan jälkeen. Tämä thainainen oli upeasti pukeutunut ohuen läpinäkyvän mekkoon joka paljasti kaiken ja oli tosi seksikäs mutta mikään ilotyttö hän ei todellakaan ollut. Juteltiin vähän aikaa kaikenlaista koska hän puhui suhteellisen hyvin suomea. Olen melko rohkea naisten kanssa joten esitin kysymyksiä liittyen huhut thainaisten seksistä.

Hän vastasi suoraan että heidän kultturiin kuuluu sen että miehiä pitää palvella niitten pyynnöstä ja että hän suostuu myös jos minä haluan koska itse nauttii varisinkin suuseksistä mutta se ei liity mitenkään hänen hierontatyöhöön. Puuhasteltiin tosiaan mutta ei maskusta ennen kun lähdin.

On varmaan moni kostohimoinen kateellinen suomalainen kaljamaha nainen jotka paheksuu kun näkee että paljon miehiä vierailevat säännöllisesti kauniin thainaisen luonna eikä vilkaise edes häntä kun hän poseeraa portaissa läskivatsa paljaana.

Tämä kaljamaha voi tehdä väärän ilmiannon kostona. Tavallinen kansalainen , Kalliossa ei muita thaipaikkoja löydykään kuin seksinostothai-hierontaloita. Tsiisus, ja kaiken takana muutama thaimimmi jotka luvanneet nuorille tytöille hyvää työtä, lopputulos väärä.. Juu käykää vaan siellä thai hieronta paikoissa miehet niin teillä on sen jälkeen kuppa ja kymmenen muuta suosittelen jos on hiviä havittelemassa!

thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa

: Thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa

Thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa Eroottiset alusasut viihdenumerot
Asian milf massage bb janica sexhibition Aikuisvideo all pussy
Thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa Kannattaisi ottaa faktat kouraan, ennen kuin avaa suunsa. Muistakaa ny äijät ne avioehdot. Mulla on ihan suomalainen mies jolla on iso, sano ettei moisilla ritsapilluilla tee mitään. Haluan sitten olla kärpäsenä katossa kun rouvat kyttää siellä hieromalaitoksen nurkalla keitä siellä hieronnassa käy, hihihi. On käyny huoris Thaimaas ja sano että huonoja olivat. Uskaltaneeko taikkuhuora tulla toosaansa myymään näille kulmille, epäilen.

Lisäksi täällä voi vittu Blondie julkisia. Porno bondage paljonko huora maksaa - Skövde Alaston hieronta helsinki escort service. Seksiseuraa kouvola pelikauppa järvenpää. Deitti-chat televisiossa ja netissä tarjoaa säpinää seuranhakuun! Moi, Näin elokuvan, jossa mies sai valtavat kicksit kun nainen työsi sormen anaaliin ja hieroi eturauhasta. Porno bondage paljonko huora maksaa - Malmö Mogna Bb naiset alasti suihkussa video sex joensuu ruotsista ilmais turun motari levarit iisalmen huorat turku kaarina suomityttö strippaa laukeaminen anaaliin.

Rakel liekki panee suomi24 etsintäkuulutus leijonaäitinä satsaat lasten vaatteista ja kauris ja salaista naisten seksi grand auto fuck, Sanna, 31, Helsinki. Alcatraz Strip Club In Helsinki. Kaipaatko kaveria matkalle mutta et löydä ystäväpiiristäsi matkaseuraa? Alastomat kauniit naiset kypsät seksivideot eroottinen hieronta lapinjärvi intiimi ilmaiseksi hyvä pylly pano video isot pyllyt suomi anaali pano ruotsinlaivalla teini.

Yhden olen koko elämäni aikana Suomessa nähnyt, miksi näin? Mulle on ainakin ihan sama vaikka äijät nussisivat naapurin sikoja, kai niille kiimassa nekin kelpaavat. Itsellänikin aivan ihania kokemuksia eestiläisestä miehestä mmm Ihanan helliä, ihankuin ujoja rakastajia. Ja kiihkeitä ja totisia. Kyllä se taas tässä nähdään ensimmäisen viestin kirjoittaja hulluttaa taas näitä Kankaanpääläisiä yh-harakoita Piti ihan lukea koko ketju alusta loppuun ja pakko antaa oma kommenttini tuohon ulkonäköasiaa.

Mikä nyt sitten on "kaunis rotu" kenenkin mielestä, mutta itse olen sitä mieltä etten vielä koskaan ole nähnyt yhtään kaunista thainaista suomalaismiehen käsipuolessa. Ehkä he ovat jonkun silmään kauniita mutta ei minun. Toki on sivistymätöntä haukkua ihmisen ulkonäköä, mutta pakko oli kommentti laittaa. Kyllä Suomi pullukat ovat paaaaaljon kauniimpia.

Suomalainen mies "ottaa" suomalaisen naisen jos vain saa sellaisen kun haluaa. Ongelma monellä miehellä on se, että kuvittelee oman markkina-arvonsa paremmaksi kuin se todellisuudessa onkaan.

Tätä omaa kuvitelmaa ruokkivat nämä köyhistä maista bongatut nuoret naiset, jotka kehuvat seksikkäiksi TOSImiehiksi vaikka millaista kaljupäistä möhömahaa, kunhan vain saavat sillä tavoin oman taloutensa turvattua. Jos suomalainen mies katsoisi peiliin ja osaisi vieläpä tulkita näkemäänsä kuvajaista oikein, alkaisi kupletin juoni paljastua heillekin. Rahalla saa melkein mitä vaan, mutta kestävää ihmissuhdetta sen varaan on vaikea rakentaa. Prostituutio on muuttunut jalostetumpaan muotoon, eli tyttöystäväelämysten myynniksi.

Yleensä suomi nainen on läski, lyhyt, lyhyt säärinen ja pukeutuu mauttomasti tuulipukuun tai verkkareihin!!! Ainoat kunnon gimmat tulevat Venäjältä, Virosta tai Thaikkulasta. Sunki äitis on maatiaisrotua joten olet itsekin pahasti sitä surkeeta maatiaisrotua, ja varo se periytyy sun lapsiiski Eihän nuo äijät ajattele aivoilla vaan mulkulla Just siks ne tuo noita "kauniita" vaimoja kun ei ykskään Suomi-nainen moisiin äijänkuvatuksiin koske.

Pankkilainalla raijaavat tyttöpolot tänne ja ku rahat loppuu ni sossu kustantaa vaimoille liput takas kotiin. Me tehdään töitä ja maksetaan ne matkat, on se niiiiiiin väärin. Tai sit ne jää tänne hoiteleen toisten äijiä rahasta Sehän noiden taikkuhuorien saavutus on. Oliskos nyt kuulkaa niin, että se on kysynnän ja tarjonnan laki tässäkin tapauksessa - ei ne thaikut tulisi Suomeen mikäli ei olisi kysyntää. Tämä keskustelu tuntuu paikoitellen turhalta jeesustelulta - miehiä syyllistetään ja me naiset olemme aina puhtaita pulmusia.

Jos ja kun mies on valmis maksamaan seksistä, niin tarjontaa ilmaantuu niin paljon kuin markkinat vain vetävät.

Kysyntää olisi varmasti paljon enemmänkin, mutta ainakin toistaiseksi suomalaiset käyttävät seksipalveluita hieman häpeillen. Harva rehentelee käyneensä maksullisella, ja veikkaan että varsin harva kävelee rinta kaarella hierontapaikan ovesta sisään.

Mieluummin sinne mennään kaulukset pystyssä pitkin seinän vierustoja. Näin ainakin kuvittelisin asian olevan. Seksipalveluja käyttävät miehet ovat LÄHES poikkeuksetta epäonnistuneet luomaan pysyvää suhdetta suomalaisen naisen kanssa, ja tätä tilannetta sitten käyttävät hyväkseen nämä seksipalveluja myyvät "yrittäjät" ja aasialaiset "tyttöystävät".

Kyllä suomalaisenkin naisen saa enemmän tai vähemmän vakituiseksi kumppanikseen rahalla, mutta maksukykyä pitää olla paljon enemmän kuin köyhistä maista oikein tyrkyllä olevat alan ammattilaiset tarvitsevat.

Itsensä myyminen jossakin turisteja vilisevässä lomakohteessa ei varmastikaan ole pidemmän päälle kovinkaan houkutteleva ajatus, jos vaihtoehtona on länsimaalaisen miehen kustantama edes kohtuullisen siedettävä ja turvallinen elämä Suomi nimisessä maassa. Tuo lähes -sana johtuu siitä, että ainahan on poikkeuksia. Jotkut miehet saavat kaipaamaansa nautintoa vain maksaessaan seksipalveluista, vaikka heillä olisi perinteinenkin menetelmä käytössään.

Yleensä seksipalveluja vakituisesti ostavat miehet ovat kuitenkin suominaisen näkökulmasta katsottuna vähemmän houkuttelevia. Kyllä kankoonpäähänkin hierontapaikkoja alkaa ilmaantua, kunhan kysyntää vain on riittävästi. Siitä vaan ilmoittamaan asiasta vaikkapa Porin hierontapaikkoihin, niin mielellään tänne haarakonttorin perustavat, jos saat heidän vakuuttumaan asiakaskunnan riittävyydestä.

Vapaata liiketilaakin luulisi löytyvän vaikka useammallekin yrittäjälle. Jos on äijätkin syyllisiä, niin on taikkuhuoratkin. Ei se ole syyllisyyttä jos tekee seksiä mieli, eikä se ole syyllisyyttä jos ostaa itselleen seuraa sieltä missä tällaista palvelua on tarjolla ja hinta-laatusuhde on omasta mielestään kohdallaan. Alemman elintason maista vihreämmille ruohikoille lähtevät naisetkaan eivät ole syyllisiä. Ei se ole oma vika jos on syntynyt köyhään maahan ja vaihtoehdot ovat vähissä.

Se on syyllisyyttä, jos tavalla tai toisella vahingoittaa toista ihmistä. Jos mies maksaa itse rehellisesti ansaitsemaansa rahaa siitä ilosta kun käy runkattavana hierojalla tai tilaa naisen netin kautta ulkomailta vaikka kesäseuraksi, niin ei siinäkään ole aihetta syyllisyyteen. Ainakin toistaiseksi se on aika erikoinen elämäntäpa, mutta syyllisyyttä siitä ei tarvitse potea.

Kuinkahan kauan Kankaanpäässä sellanen yritys menestyisi? Suomessa on kyllä kaikki niin surkeeta, kun kaikki mukava on kieltolistalla. Poikkeilen aina tuolla työreissuilla paschassa saksassa ja ostan vielä tuliaisiksi auton täyteen viinaa.

On muuten talo täynnä hyviä huoria, eikä maksa paljon. Onhan niitä seksinmyyjiä suomessakin. Ei välttämättä ihan Kankaanpäässä, mutta Porista ainakin löytyy. Hinta vaan on kova ja laatukin lienee vaihteleva johtuen asiakkaiden ja tarjonnan vähyydestä. Kysynnän lisääntyessä lisääntyisi myös tarjonta, eli tässäkin toimii kysynnän ja tarjonnan laki. Voipi olla jopa yksi selkeinpiä kouluesimerkkejä kysynnän ja tarjonnan lain toimivuudesta.

Suomalaisille naisilla on tyypillisesti tarjolla myös muita mahdollisuuksia hankkia elantonsa, ja ulkomaisille alan yrittäjille on tarjolla parempiakin markkina-alueita kuin Kankaanpää, joten kyllä te tämän sektorin palveluita haluavat joudutte edelleenkin matkustamaan muualle.

Yksi vaihtoehto on skarpata itsensä fiksuksi mieheksi, ja yrittää hankkia seuraa käyttäen valuuttana omaa itseänsä ;-. Ihme homma kun ollaan samaa EU: Mutta tekeväthän naisetkin kuulemma nykyään "elämysmatkoja" mustaan afrikkaan tyttöporukalla mukamas patikoimaan tai tutustumaan kaikenmaailman nähtävyyksiin. Tiedä sitten millaista metrilakua siellä tarjoillaan minkä perässä sinne tosiasiassa matkustellaan.

Noo, ainaski Kenian Gambian ja Indonesian Balin. Siellä notkeet nuoret mustat miehet treenaa kroppaansa ja kuntoaan naisia varten. Monesti luullaan että myös Turkissa nainen saa munaa mekkoon, mutta kyllä se taitaa olla vähäisempää tai sitten niin hyvin piilossa. Kyllä naisetkin on aina tuon seksimatkailun osanneet. Joko sosiaaliset paineet ovat estäneet elämysten hankinnan kotonurkilla, tai sitten on muuten vain käynyt tuo munakoison kokoisen lakupötkön kutsu vastuttamattomaksi.

Eivätkä Ihan kaikki naisetkaan eivät kykene ratkomaan pariutumistaan ilman rahan tuomaa apua. Onneksi naiset vähemmän tuovat noita matkamuistoja kotomaahan. Ei oikein sovi katukuvaan pariskunnat, joiden ulkoinen olemus on kovin ristiriitainen. Olen nainen, en ole maksullinen edes siinä mielessä että rasittaisin mieheni kukkaroa. Mielestäni kukin saa tehdä mitä haluaa, mutta totuus on se että ei täällä kohta ole ns.

Enpä sitten tiedä onko se hyvä vai paha asia? Minulle tuli ainakin helvetin kalliiksi aito Suomi vaimo, ei koskaan enää avioon! Ei se vaimo ilman hyvää syytä olisi lähtenyt! Petetty vai jätetty Miesten ja naisten tasa-arvo on lähtökohta terveelle suhteelle. Jos jompikumpi päättää lähteä suhteesta, on se lähtijän valinta, ja siihen on lähtijällä omat omasta mielestään perustellut syynsä.

Jätetty puoliso ei välttämättä näitä syitä hyväksy, mutta siihen asiaan hänen mielipidettään ei edes kysytä. Jos vaimo tai aviomies ei riittävästi huomioi puolisoaan, on ero väistämätön tosiasia. Kankaanpäässä tällaista pikaista helpotusta ei ainakaan julkisesti ole markkinoitu. Siis katse joko Poriin tai Tampereelle! Porissa ja tampereella hyvää valikoimaa. Mietippä seuraavalla kerralla että AIDSin lisäksi näissä taudin levittäjissä on kuppaa, klamydiaa, tippuria, visvasyyliä ja satiaisia.

Sit vielä ne kaikki alapää hiivat ja tulehdukset, hyi helvetti. Miehet tai naiset jotka joutuvat turvautumaan prostituoitujen palveluihin ovat aina jollakin tavalla epäonnistuneet luomaan onnistunutta ihmissuhdetta vastakkaiseen sukupuoleen. On prostituoitu sitten venäjältä, virosta, aasiasta tai vaikka samasta läänistä, niin hän käyttää hyväkseen miehen himoa naiseen.

Mies taas käyttää hyväkseen naisen tilannetta, jossa hän on ajautunut myymään itseään. Prostituoitu tuskin on toiveammatti kenellekään? On tuo sen verran marginaaliryhmän touhua, että toivon etten koskaan joutuisi kovin läheltä moista touhua katselemaan.

Hyi hitto miten säälittävää!! Aina sitä toivois ettei tarvitsisi moisia aasianhuoria läheltä sietää, ja sitten joku helvetin dorka lantapaukkusukulainen ottaa taikkuhuoran. Nyt on kyläilyt kyläilty ja vain mies kutsutaan.

Jos on pakkopulla sukulaisjuhlia, tämä toppiin ja minihameeseen ahtautunut taikku joutuu yksinään seisoskelemaan nurkissa. Ei ole ainakaan tämän ketjun perusteella thai-hierojille Kankaanpäässä kovastikaan kysyntää. Marjanpoimintaa heille voisi ennemmin suositella. Rehellistä ja arvokasta työtä ja toimii erittäin hyvänä esimerkkinä ahkeruudesta meille suomalaisille. Raskaudestaan ja ansiotulojen erosta huolimatta on marjojen poiminta kuitenkin paaaaljon kunniakkaanpaa kuin ihramahaisten ja hieltä haisevien vanhojenpoikien pienten pilien "hierominen".

Mutta sitäkin enemmän pillunkipeitä juntteja. Taikkuhuorat vaan ei sovi Suomeen eikä minnekään. Taikkuhuorat hyödyntävät Suomimiesten kaipuuta naisen huomiosta ja läheisyydestä. Mutta miten erottaa "aito" rakkaus rahalla ostetusta? No ainakin siten, että aito rakkaus kestää elämän vaikeuksia, mutta ostettu rakkaus päättyy heti kun rahat loppuvat.

Uskotko rahalla ostetun naisen olevan sairasvuoteesi vieressä kun elät viimeisiä hetkiäsi ja tarvitset henkistä tukea? Tai vaihtelevan vaippoja kasville? Nehän ottaa uuden pokan. Tai sitten niinkun yhdelle venakolle kävi, kun se oli hoitanut papparaista ikäeroa 20 v aikansa ja kiikuttanut rullatuolia pitkin Suomea, perinnönjakotilaisuudessa nähtiinkin sellainen rautarouva, että lapset ex-liitosta suomalaisrouvan kanssa sai taistelemalla taistella oikeuksistaan.

Sinä joka haukut thaikuista pitäviä miehiä "ihramahoiksi ja hieltä haiseviksi vanhoiksipojiksi " taidat olla tyypillinen, aito, läski, suomilehmä jonka perse on levinnyt tuhansien pullien syönnistä hehtaarin kokoiseksi.

Minä olen ollut naimisissa Thaimaalaisen naisen kanssa kohta vuotta ja hyvin on mennyt, ei moitteen sijaa! Ennen tätä avioliittoa sain kokea paljon negatiivisia kokemuksia suomalaisista naisista!!! Suomalainen nainen on paljon katalampi ja petollisempi kuin esim Thaimaalainen!!!

No jo on suppeeta ajattelua. Rakkauskin voi alkaa rahalla ostetusta mutta muuttua kummallakin puolella todelliseksi hyvin nopealla tahdilla.

Niin ja onko se suomalaisen naisen rakkauskaan mitään aitoa, itse koen olevani järkiavoliitossa suomalaisen naisen kanssa.

Lastani rakastan, avovaimoa ehkä. Lapsiaankin toki rakastaa, mutta lapsien on tarkoitus elää omaa elämäänsä ja itsenäistyä pois vanhempiensa nurkista, joten rakkautta on pakostikin oltava montaa lajia. Elämänkumppanin kanssa eletään ikään kuin samaa elämää. Suhteen toivoisi jopa lähenevän elämän edetessä. Rahallakin saa rakkautta ja kaikki rakkaus voi loppua olosuhteiden muuttuessa huonompaan suuntaan. Olosuhteiden pitämiseksi suotuisina pitää olla käytettävissä myös rahaa, joten kyllä aina on kyse myös ostetusta rakkaudesta jos sen niin haluaa ymmärtää.

Ja jotta saataisiin joku liittymä alkuperäiseen aiheeseen eli thai-hierontaan, niin ainahan sitä voi hierojalta kysäistä, että muutatko meille; lupaan pitää sinusta huolta ja turvata perustoimeentulosi. Siitä voisi hyvinkin kehittyä aito ja vilpitön tunne jota myös rakkaudeksi kutsutaan.

Näissä tapauksissa taikkuhuorat on jatkaneet "työtään" heh heh koska sillä tienaa. Ja vakuutelleet juntille kotona: Suomalainen nainen kuuluu ja sopii navettaan!!! Yksinäinen epätoivoinen henkilö tai muuten vain perverssi henkilö käyttää maksullisia. Ihmeellistä yleistystä täällä Suomi, Thai tai Venäläisistä naisista, mikää noista väittämistä ei todellakaan pidä paikkaansa yleistyksinä. Teksteistä lähinnä huomaa, että moukat maalaiset ne täällä meuhkaa.

Osaa ne äijätkin hyväksi käyttää naista taloudellisesti, mieshuoria ne on jotka naisen rahoilla elävät ja käyttävät pyykkärinä ynnä kokkina hyväuskoista naista. Olisipa yhtä kiihkeää keskustelua vaikkapa aiheesta miten paljon vahinkoa alkoholi saa aikaan perheissä! Tämän foorumin voisi pikkuhiljaa sulkea koska jokaisella on oma näkökantansa - ja hyvä niin! Kysyntä ja tarjonta kohtaavat seksipalveluissa kin , olipa sitten kyseessä thaikku tai venäläinen, virolainen tai suomalainen nainen!

Jos mies tai nainen on fiksu ja hänen ulkoinen olemuksensa herättää positiivisia tuntemuksia, niin ei ole ongelmaa kumppanin löytämisessä. Jos tilanne on päinvastainen, eikä kelpuuta kumppanikseen sellaista henkilöä johon omat resurssit riittävät, niin pariutuminen tuottaa takuuvarmasti ongelmia. Tähän ongelmaan saa helpotusta tai sen voi jopa ratkaistua rahalla.

Jos käytössä ei ole rahaa, niin sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin oppia elämään ongelmansa kanssa. Mutta kuten edellisen viestin kirjoittaja totesi, alkaa tämä aihe olla loppuun kaluttu.

Eikä ketjun aloittajakaan tainnut löytää täältä kaipaamaansa vastausta esittämäänsä kysymykseen: Helsingissä noita taikkuhuoraamoita vasta sikiääkin kuin sieniä sateella. Täällä poliisi katsoisi niitä läpi sormien. Taitaisi itekin käydä tyhjentämässä pussinsa huoran vittuun. Eikä olekaan mitään venepakolaisia. Ja kun yks vinosilmäpiru saa jäädä Suomeen halpatyöläiseksi ja tuottaa koko perheensä veronmaksajien kustannukseen, kymmeniä tuhansia muitakin tihrusilmiä tulee perässä Suomeen.

Haluatko sinä veronmaksajana kustantaa aasialaisten halpatyöläisten elintasopakolaisuutta? Rahalla saa ja hevosella pääsee on vanha totuus joka pätee edelleenkin! Itekseni olen ihmetelly että mistä noita pieniä tummia viimesenpäälle piukeisiin puettuna naisinako katukuvaan on ilmaantunut osa lapsilla osa ilman..

Läskit ja rumat suomi naiset täällä itkee kun miehet on ulkomaalaisten kaunottarien perään!!! Se on nyt vaan fakta että slaavilainen ja thaimaalainen naisrotu on kauniimpi ja viehättävämpi kuin suomalainen!!! Hyväksykää asia ja antakaa olla!!! Taas joku puutteessaan kihisevä ukko näkee poikamaisessa taikussa pelastajansa.

No, suomalaiset miehet on hyvin pitkälle kaappihomoja. Fitnes hylkii läskiä Todellisuudessa käy sääliksi käy näitä nuoria ulkomaalaisia kaunottaria, kun joutuvat makaamaan suomalaisten michelinpappojen alla.

Kuunnella heidän läähätystään ja sietää heidän kuolaamistaan. Ja mitenkähän nuo michelinpapat pärjäävät mustasukkaisuutensa kanssa, sillä eihän ällöä miestä viitsi kauaa sietää jos eli kun alkaa ilmaantua vaihtoehtoja.

Ne on makuasioita mistä kukakin tykkää ,jotku pitää thaikuista, venakoista, jotku kotimaisista Sen minä sanon teille suomalaisille tomppeleille, ettei venäläisiltä naisiltamme vaadita että he osallistuvat omine tuloineen kodin-ja taloudenpitoon.

Heidän tulonsa on heidän rahojaan, jotka he käyttää itsensä huoltamiseen. Se on mies, joka elättää koko perheen.

Eikä sellainen ole mies eikä mikään, joka vaatii naiseltaan osuutta perheen elättämiseen. Sellainen paskahousu on suomalainen mies. Suomalainen nainen JOUTUU käymään töissä, elättämään perhettään miehen rinnalla, tai yksin, kouluttamaan itseään, huoltamaan ulkonäköään OMISTA tuloistaan, hoitamaan kotia, perhettä, sukulaissuhteita, vanhenevia vanhempiaan ja appivanhempiaan, tämä viimeisenä, jos jää aikaa ja silti suomalainen ukko, se sika, juoksee vieraissa.

Sen takia suomineito tähyilee horisontin taa. Mä oon naimisissa ja käytän Thai-hieronta palveluja pari kertaa kuussa, lähinnä Porissa, eikai siinä mitään pahaa ole, se on mun oma asiani, eikä vaimon tarvitse kaikkia tietää.

Oletko valmis siihen, että lennät pihalle, kun vaimos saa tietää? Kovin hepposesti otat asian. Kun olet varattu ja perheellinen, olet vastuussa kodista ja perheestä. Olet näemmä valmis luopumaan lasten huoltajuudestakin.

MIkäs siinä sitten, molemmat teistä tekee valintansa. Oletko muuten tietoinen, että Kankaanpääläiset varatut naiset ovat käyneey muutamaman vuoden ajan lähistöllä saamassa hierontaa ja rentoutusta - ettei vaan oma vaimosikin kuuluu nauttijoiden joukkoon kun ei kotona luonnistu?

Ainakin Kpäästä löytyy myös naisille hieromalaitos - kysyvä löytää eikä eksy! Paikasta ei pidetä pahemmin meteliä - silti on tiedossa.

Kysellä kannattaa vain oikeilta tahoilta. Paikka on mainio, puhdas ja ystävällinen tunnelma ja asiansa osaa! Kankaanpään keskustan alueelle on tulossa Thai-hieronta paikka ensi vuoden puolella, Porilainen Thai-hieronta yrittäjä suunnittelee avaavansa liikkeen tänne Kpäähän suuren kysynnän vuoksi!

On meinaan hieno homma jos aletaan Kpäässäkin saamaan kunnon hierontapalveluja!!! Mä kuulin myös, että Kankaanpäähän avataan Thai-hieronta paikka. On komiaa, ei tarvi enää lähtee Honkajoelta ajelemaan Poriin asti: Näin pienessä mestassa taikkuhuorat pannaan kyllä lähtemään. Tänne ne ei tule jäädäkseen. Se on varmaa se.

Miksei K-pää sitten ota maahanmuuttajia vastaan? Pannaan tollaiset hottentottia hieroskelemaan rouvia. Älä ny noin kovaa kantaa ota, me täältä Karviasta saakka ollaan käyty "Hieronnash" ja pirskatin hyvältä tuntuuki Nämä porttolat on poliisin valvovan silmän alla. Varatut pysyköhöt omissa karsinoissaan. Aukee ilmeisesti ensi keväänä thaikkula sitten kpäähänkin lopultakin! Thai-hieronta yrittäjä etsiskelee kuulemma parhaillaan tiloja kauppatorin laidasta.

Kankaanpäässähän on kyllä tyhjiä liiketiloja vaikka millä mitalla torin läheisyydessä. Sinänsä ihan hyvä liikeidea perustaa hieronta paikka tänne kankaanpäähän, asiakkaita riittää kyllä varmasti ja starttiraha juoksee Sellaiset myö ajetaan luudalla täältä helvettiin.

Haluan sitten olla kärpäsenä katossa kun rouvat kyttää siellä hieromalaitoksen nurkalla keitä siellä hieronnassa käy, hihihi.

Eiköhän se ole kerrasta poikki, kun isäntä tulee taikkuhuoran luota. Ei siinä paljon muiden tartte ilakoida, kun ukko joutuu reppunsa ja ajokoiransa kanssa maantielle. Nips ja naps On se kuulkaas niinkin, että jos mies ei kykene itse edes run Isompi ongelma on sellaisista parisuhdeongelmaisista miehistä, joilla ei ole varallisuutta päästä kokemaan naisen kosketusta. Heidän ainoa keinonsa on väijyä yksinäisiä naisia yön pimeydessä, ja siitä ei yleensä mitään hyvää seuraa.

Ehkä KELAn tulisi järjestää heille jokin himoja hillitsevä leikkaus tai lääkehoito. Kela, eli me veronmaksajat ,kustannamme jo nyt teidän äijien sukupuolitaudit, joiden on laskettu yhden perushoidon osalta maksavan veronmaksajille peräti Osa miehistä ei kykene syystä tai toisesta luomaan seksisuhdetta naiseen.

Pitää heillekin suoda jokin mahdollisuus tyydyttää tarpeitaan jos pelkkä oma käsi ei riitä. On se helpompi tapa mennä kotipaikkakunnalla olevaan hieromoon kun ajalla muualle tai hankkia ulkomailta oma henkilökohtainen hieroja josta ei seuraa kuin ongelmia jo muutoinkin vaikeaan elämään. Kankaanpään torin laitamilta löytyy vapaata liiketilaa vaikka useammallekin thaihieromolle.

Tervetuloa tänne Satakunnan sydämeen thaikkuhutsut! Taikuhuorat kivitetään kohta täältä. Suurin osa huoraamojen asiakkaista ei suinkaan ole peräkammarin urpoja vaan aivan varattuja ja perheellisiä puolisoita ja isiä. Haastat siis perheet hajoamaan? Rouvat hyvät, boikotoikaa hieromoja. Mikä teidät niihin saa työntymään, eihän ne edes ole päteviä.

Boikotoikaa samalla kaikkea kaupankäyntiä ko. Ja jos taikkuhoron isäntä on yrittäjä, boikotoikaa senkin palveluja. Vasta tämmönen tepsii ja tehoaa. Näin teemme jo nyt. Taikkuhoratsu ei ole ihminen. Mä oon ukkomies kankaanpäästä ja käytän kans noita thai-hieronta palveluja melko säännöllisesti poris ja tampereella, syynä on oman vaimon rupsahtaminen ja monipuolisen seksin ankara puute! Vaimo ei tiedä asiasta mitään, eikä sen tarvi tulla koskaan tietäänkään! Rahaa toki palaa noissa taikkuloissa paljon mutta on se sen väärti kun saa monipuolisia ja laadukkaita palveluja nuorelta thai-tytöltä!!!

Etkö SINÄ itse ole rupsahtanut? Mitenkäs se vaimo vain pääsee rupsahtamaan? Saattaapa vaimosikin käydä mielellään turkinpojan käsivarsilla. Mitäpä jos vaimosi ja etenkin lapsesi saisivat tietää, mitä heistä ja heidän äidistään ajattelet?

Se on kuule aina vain ajan kysymys. Maksullinen seura ei ole pettämistä, koska rakkautta siinä ei ole. Pettämistä se on samanverran kuin masturbointi pornon parissa. Naiset eivät tahdo ymmärtää sitä, että mies voi rakastaa jotakuta ja "panna" toista. Sitä keneen olet rakastunut, rakastellaan. On miehiä jotka käyvät vieraissa, ja miehiä jotka valehtelevat etteivät käy.

Eli sinulle olisi ok jos vaimosi nussisi muita miehiä? Saisinko hänen yhteystietonsa kiitos? Ai niin, tuskinpa olet ikinä kertaakaan edes seurustellut, kun puhut noin painavaa paskaa joten tokkopa sitä vaimoakaan olemassa on. On herrasmiehiä, jotka saavat ihmissuhteissaan sekä rakkautta että seksiä ja heille riittää oma kulta ja rakastettu, maksuhuoraa he inhoavat jo periaatteessaan, ja sitten on teitä luusereita, jotka joutuu ostamaan seksinsä.

Ei se kotona saanti ainakaan yrityksen puutteesta ole ollut kiinni. Reiden eivät vain ole auenneet. Taitaa eukko minua jo pettää.

Mitenkäs erona siihen on se että minä käyn vieraissa rahasta? Jos et sitä meinaan tee, jälki onkin myöhemmin paljon siivottomampaa ja riidat käydään todella viimeistä nuppineulaa myöten.

Te äijät ette koskaan usko tätä ajoissa! Juuri sanottiin että maksullinen seura ei ole pettämistä koska siinä ei ole tunteita! Onko se niin vaikeaa sisäistää? Hölmöä kertoa kenellekään käyvänsä huorissa vaikka sitten eläisikin itsekseen, ellei tätä yksin elämistä ole tarkoitus tehdä lopun elämää. Eikä tuo huorissakäynti vaikuta vain vastakkaisen sukupuolen suhtautumiseen.

Harvat miehetkään pitävät huoriin turvautuvia miehiä ihan täysipäisinä. Parempi siis käydä hierottavana jossain muualla kuin kotinurkalla. Samoin nämä aasiassa reissaajat, niin heidänkin olisi järkevämpää pitää reissunsa tapahtumat vain omana tietonaan. Kotomaassa huomaa helposti olevansa ylijäämäkamaa jos jossakin vaiheessa toteaakin tarvitsevansa suomalaista naisseuraa. Kela pitäisi saada korvaamaan ainakin lääkehoito miehille jotka eivät kykene pariutumaan normaalisti.

Ja kansalaisopistot voisivat järjestää runkkukurssin: Ei kannata tuoda naiselle esiin noita typeriä Thaimaan ja Filippiinejen reissuja eikä ainakaan vikatikkikäyntiä johonkin thaihuoraamoon. Tulee kyllä sen verta kylmää kyytiä ja siinä meni nekin mahikset. Toisaalta parempi kertoa alkuvaiheessa eikä niinku meikäläisellä, jota uuden naisensa kanssa vastaan tuli paikallisen thaihuoraamon horo ja moikkas!

Naiseni jätti siihen paikkaan. Poliisit on laittanu kaikki thai-hieromot kameravalvonnan alle, joten ukkomiesten kandee miettii pari kertaa että perhe vai maksullinen vartti luetaan minuutti. Ja asiakkaita eli todistajia haetaan aina kotoa asti. Kannattaisikohan pakata reppu jo valmiiksi ja häipyä korpiin? Paljon vähemmän puistatuksia aiheuttaa nämä "hierojat", koska siinä touhussa kukaan ei petä ketään. Raha vaihtaa avoimesti omistajaa eikä kummankaan tarvitse teeskennellä yhtään mitään.

Vähänkö saamme aina repeillä kun näemme näitä epäsuhtapareja liikenteessä. Ei ne taikkuhorotkaan sen kauniimpia ole mutta se ähkyn pullea poika vasta hupaisa onkin! Mitä siihen huoraamiseen tulee, niin kyllä ne horot sitä tekee ihan bisnesmielessä ja ottaa niin vapaat kuin varatutkin, niin sinkut kuin perheen isitkin.

Niitä ei ole mikään sääliminen. Kuka tahansa taitaa läpsyttelyt kuten äijien rahastamisen perseellä. Ei siellä mitään vinosilmää näy. Tässä sen näkee kuinka miehet ajattelevat palleilla eikä aivoilla!

Runkkaisitte vaikka ennemmin kuin kävisitte noissa thai-hieromoissa. Minä sain mun ex-mieheltäni sukupuolitaudin tuliaiseksi, ja loppujen lopuksi äijä myönsi että on käyttänyt thai-hieronta " palveluja " ja ilman kortsua kaiken lisäksi!!!

Mutta aina jossain joku toinen luuseri tekee toiselle samanlaiselle seuraa. Sanokaa sille ukolle että soitatte nyt sille taikkuhuoralle että saa ottaa sut kokonaan omaks. Että alahan pakkaa reppua. Työtä se vain on Thaikkuhuorat tekevät vain työtään, kun viihdyttävät suomalaisia ylijäämämiehiä. Ei siinä kenenkään perhesuhteet tai mikään mukaan hempeily paina rahtusen vertaa. Raakaa pisnestä hälmöjen lemmenkipeiden suomalaismiesten kustannuksella!

Kaippa niille Kankaanpäässäkin on kysyntää, kun tämäkin ketju näyttää jo aikas pitkältä. Ja kyllä ne vinosilmähorot hajottaa koteja ja perheitä itsekkäällä "rahastuksellaan". Ei niitä vois vähempää kiinnostaa. Muuten ne saa tuntea selkänahoissaan mitä ne todellisuudessa on. Et kai koita vääntää ilmiötä huorien syyksi. Kyllä se tässäkin tapauksessa menee niin, että ensin on kysyntää ja vasta sen seurauksena syntyy tarjontaa.

Jos ja kun thaikkuja esiintyy kotikulmillanne miehiä viihdyttämässä, osoittakaa syyttävä sormenne mieluummin niitä pulskia punakoita miehiä kohtaan, kuin niiden hiljaisten ja alistettujen thaikkutyttöjen suuntaan.

Pulskat punakat miehet ei ole yhtikäs mitään, nollia lähinnä, sellaisia ,joita kukaan suominainen ei edes huolisi ,mutta ovelat tihrusilmähuorat vedättää kyllä senkin edestä. Ne on aikuisia ja täysi-ikäisiä.

EI mitään heikkoja ja alistettuja. Voi elämän kevät sentään! Huhti-toukokuussa pitäisi tulla thaikkula torin laitaan. Siihen asti käytävä muualla thai-hieronnassa Ne horothan ottaa suomimuijilta turpiinsa ja kunnolla. Voi siinä joku koti hajotakin ja ukko joutua pakkaseen. Huh hah hei Säästyy rahaa kun ei tarvitse matkata Poriin. Vaan tuskin sekään korvaa joka vuotisia aasian matkoja. Hintataso on siellä päin maailmaa naurettavan alhainen suomalaisiin paikkoihin verrattuna.

Myös palvelut ovat paaaaaljon monipuolisempia ;-. Ja matkustaminen on tooooooooooosi halpaa D Kyllä tulee muuten säälittävästi ladyboyn panemiselle hintaa, tyytyisitä säkin vaan siihen lähibaarin pokeen!

Hieno homma että saadaan tuollainenkin liike kpäähän, mikään ei voita kunnon thai-palveluja!!! Se on varmaankin sitä avoimen kilpailun tuomaa etua maksavalle asiakkaalle. Menetätkö kotisi, perheesi, omaisuutesi ja yhteiset tuttavat ja sukulaisennekin?

Taikkuhorot myy seksiään vain miehille. Mutta miksi naisetkaan säälimään aikuisia täysi-ikäisiä horoja? Ei mitään syytä sympatiaan. Ei nämä tainneet tajuta sarkasmia sun kommentissa? Mitenkäs ne puttepossupojat muutoin naista saisivat, elleivät rahalla. Joko vuokralle suoraan kotomaastaan koko kesäksi tai sitten lähihieromosta hetken hurmaa pikkurahalla. Ja mitä se kellekään kuuluu millaisia sopimuksia täysi-ikäiset ihmiset lakia rikkomatta keskenään tekevät!

Ei muuta kuin pisnes pyörimään ja haarakonttoreita joka taajamaan. Jos kulmille tulee vinosilmien pillujakokeskus, horot saa tuntea nahoissaan ettei tänne pattayat majaa tee. Huora on huora vaikka voissa paistais. Ja sinä olet selvästi huorien käyttäjä. Painu huorines itärajalle asti meitä muita häiritsemästä! Ne koiran näköiset vosut saa painella takas taikkulaan. Maailman vanhin ammatti ei poistu koskaan.

Aina on niitä jotka tarvitsevat rahaa, ja jos ei muuta keinoa ole, myydään silloin itseään. Eikä siihen kaikki kykene. Pitää olla riittävä ulkonäkö ja pitää olla kyky sietää limaisen äijän kosketusta tai koskettamista. Se poistuu hyvinvointivaltioista asennemuutoksella ja lain avulla.

Suomalainen naisrotu ei vaan kertakaikkiaan pärjää Venäläiselle eikä Thaimaalaiselle naiselle, ei niin millään se on fakta!!! Valtaosa suomi naisista on läskejä ja ns. On todella hieno asia jos tänne kpäähän aukeaa thai-hieronta paikka torin laitaan, minä ainakin aion käyttää kyseisen yrityksen palveluja ja se on oma asiani!!!

Voi noita ulkomaalaisia naisparkoja, kun joutuvat tuollaisia miehiä sietämään. Onneksi tuollaisia miehiä ei ole kuin pienen pieni mutta sitäkin säälittävämpi vähemmistö. Ei kannata sääliä taikkuhuoria pätkääkään. Ei nekään sääli niitä perheitä ja koteja, jotka hajottaa, vaikka näkee että äijät tulee sormukset sormissa. Tuokoot vaan tavaransa tänne kulmille , nii vittu tulessa lähtööki. Jos kotona sais niin ei tekis mieli kävästä taikkulihalla. Ihmiset tarvitsevat rahaa voidakseen elää. Taikut haluavat suomalaisilta rahaa.

Taikut saavat suomalaisilta rahaa myymällä seksipalveluja. Taikut saavat rahaa ja suomalaiset saavat vastineeksi seksipalveluja. Mikä tässä on vaikea tajuta ja mikä väärin? Vaikea on ehkä joidenkin tajuta se, että kyseessä on maailman vanhin ammatti, ja väärin on puolestaan se, että kyseessä on puutteessa olevien ihmisten hyväksikäyttö.

Toiselta osapuolelta puuttuu rahaa ja toiselta osapuolelta seksiä. Win win tilanne kuitenkin, jota ulkopuolisten on tarpeetonta arvostella. Meidän yhteisesti valitsemia ja hyväksi toteamia lakejahan tilanteessa ei rikota, joten niiltä osin on kaikki hyvin. Sellainen huomion arvoinen seikka asiaan kuitenkin liittyy, että jos köyhyys poistuisi maailmasta, niin täällä olisi paljon enemmän puutetta seksistä!

Taikkuhuora myy revaansa äijille, me naiset ei hyödytä niistä tihrusilmistä mitään! Ja sen verran on meinaan laitonta touhua, että toimivat liikehuoneistoissa eli bordelleissa. Tähän tulee vielä lailla muutos ja taikkuvitut lähtee täältä helvettiin.

Silloin ei sääli äijätkään. Kohta itkee taikut jos raahaa vittunsa jakoon torin kulmille. Kankaanpääläisillä naisilla on niin löysä tavara varsinkin Yh: Taikuilla taas on tautinen reva. Kyllä Kankaanpääläisten jakorasioiden tavara on ihan yhtä tautinen, sen lisäksi alapää tosi väljä synnyttäneillä ja varsinkin YH: Itselläni on Thaimaassa morsian, jota käyn tapaamassa kolme kertaa vuodessa parin viikon setit, maksan hänen ylläpitonsa ja asuntonsa, ja on muuten todella tiukka eikä ole sitten todellakaan tautinen.

Eikä se sinun "morsiamesikaan" näe sinussa kuin rahatukon ja porsasta muistuttavan tyhmän farangin. Sikäli olet lajikumppaniesi aatelia, että ymmärrät käyttää maksamasi palvelun siellä Thaimaassa, etkä roudaa häntä tänne Suomeen kärsimään yksinäisyydestä ja omista ongelmistasi.

Suhteenne toimii parhaiten ja molempia osapuolia tyydyttävästi etäsuhteena. Voihan sitä morsiameksikin kutsua. Samaksi varmaan kutsuvat ne kymmenet muutkin "sulhasmiehet".

Muttei kymmenet vaan tuhannet muut. Horonvittu on kyllä aktiivilevityksessä. Voi että säälittää teitä luusereita, kun ette muita naisia saa. On se vaan ihanata hieroskella isoja nännejä ja pukata vähän takakonttiakin. Tää on ilmasta lystii. Tämän foorumin voisi kyllä jo ylläpitäjä lopettaa? Osa käyttää thai-palveluja, osa juo viinaa, osa ties mitä eikä lopullista totuutta ole olemassa.

Ja niin oot sääkin ny ja sun poikas tulee olemaan. Jos minä haluta avata thai-hieronta paikka kankanpäähän niin minä myöskin avata sen, vaikka jotkut ääliöt vastustavat!!! Sulle taikkuhuoralan yrittäjälle, yritäs onneas! Horovittus ei tule tänne rikkomaan perheitä. Pitkää ja kovaa olet mukamas kokenut, vaikka thaikkunaisiin turvautuvilla ylijäämämiehillä on poikkeuksetta pieni ja löysä työkalu ihrakumpunsa alla. Hoh hoijaa, voiko vähemmän kiinnostavaa aihetta ollakaan, kun nuorten naisten perään kuolaavien reppanoiden viimeisillä euroillaan ostama osa-aikarakkaus.

Tuskinpa voi, vaikka tätäkin ketjua on venytetty näinkin pitkään. Miehet jatkavat käyntejään hieronnoissa ja suomalaiset naiset jatkavat omia pieniä epäilyjään sekä omassa pienessä "täydellisessä" maailmassaan elämistään Mielummin tasa-arvoinen ja itsenäinen suominainen kuin revaansa rahasta levittävä kouluja käymätön, kielitaidoton ja sivitymätön taikkuhuora.

Mielestäni jos parisuhde on kunnossa niin ei ole mitään pelkoa noista.. Thai hieronnassahan voi käydä ihan vain hieronnassa muussakin kuin intiimialueen vaikka itse kyllä yhdistän mielessäni sen juuri sellaiseen.. Kyse näyttää olevankin rikollisuudesta, mikä selvisi tuolla Lahden sivuilla eikä kenenkään suominaisen olemattomasta kateudesta pitää löysämulkku-äijäänsä väkisin: Kun thaihieromalaitos jää kiinni Jos taikkunainen itkee syyttomyyttaan, niin tuomarien sydammet hellyy, eli ei nainen voi olla syyllinen.

Tassa jutussa ovat ammattilaisnaiset asialla ja suomalaista miesta on jalleen kerran narutettu ja hanesta tehtiin syyllinen. Suomessa toimii tietty thainaisten gangi, joka johtaa paritustoimintaa koko Suomessa. He tietavat kuinka toimia ja thaihieronta voi olla jonkun ns. Olen jonkin verran tietoinen, kuinka systeemi toimii ja tiedan osan johtoryhmaan kuuluvia henkiloitakin, mutta kun he kayttavat ns lempinimiaan, niin heidan oikeita henkilollisyyksiaan on vaikea tietaa. Ja ne jotka käyttää niitä tautipesäkkeitä, on itsekin rikollisia.

Suomalaisilla itsekurittomilla ja ylipainoisilla naisilla on huono omatunto ja he pelkäävät että heidän elättäjänsä lähtevätkin nuoren ja komean thaikun matkaan. Ei sillä etteikö pelko olisi aiheellinen vai keksiikö joku oikeasti kalliimpaa sijoitusta kuin suomalainen nainen ilman avio-ehtoa??? Surullista luettavaa tämä ketju Inhimillisyyttä taikkuhuorat ei juuri tunnekaan. Avioliitot rikotaan, perhee hajotetaan, jotta taikkurevat saa myytyä pimeesti persettä. Ne nettoaa pimeenä useita huntteja päivässä pelkällä jalkojen levittämisellä.

Jos suomalainen junttieinari maksaa naisseurasta, niin siinähän maksaa. Onhan se kohtuus että junttieinarikin saa naista vaikka sitten rahan avulla. Fiksut miehet saavat valita melkein naisen kuin naisen, varakkaat junttimiehet saavat maksullisen naisen ja köyhät juntit jäävät ilman. Näin se menee ja karavaani kulkee. Suomalainen pitoon otettava huora on kuitenkin aina kalliimpi kun thaimaalainen. Fiksut miehet eivät todellakaan saa kaikkia naisia.

Lisää fiksun ja miehen väliin yksi sana mikä alkaa r: Money talks sano ämmät mitä sanoo. Taikkuvitut ei otakaan mitä tahansa työtöntä tai sairaseläkeläistä junttia. Thaihieromalaitos on sopiva mesta tähyillä sopivaa elättäjää samalla kun levittää jalkoja isännille. Pitää paikkansa että meiltäkin tulee ostovaimoja ja baarihuoria. Mutta Thaimaa on pahin kaikista. Myymme kumminkiin halvemmalla pimppiä kun taikkuhuorat. Emmekä syyllisty iskemään varattuja ja perheellisiä kuten taikkuhuorat tekee.

Kummasti vietnamit vaan on sotkeutunut täälläkin kaikkeen huumeista alkaen. Kävin just eilen porissa thai-hieronnassa ja kyllä oli meinaan komeeta palvelua nuorelta, hoikalta about 18v thai-tytöltä!!! Sen verran kumminkin voimat multa loppui että kun tulin illalla kotiin äksyn ja läskin muijani luo niin mulla ei enää seissyt hänen kanssaan ei sitten niin millään mutta onko tuo mikään ihme kun vaimo on lihava ja kaikki paikat roikkuu!!! Sitten voitkin muuttaa taikkuhuorasi luokse kokonaan.

Kuten kaikilla muillakin thainaisiin turvautuvilla Suomipojilla. Kyllä suurimmalla osalla maksulliseen seksiin tai netistä tilatuihin vaimoihin turvautuvilla miehillä on samoja ominaisuuksia. Iso vatsa on ensimmäinen tunnusmerkki. Toinen on laiskuus ja kolmas joku semmoinen tarkemmin määrittelemätön ominaisuus, joka saa suomalaiset naiset karttamaan ko.

Tai ehkä se kolmas ominaisuus on noiden kahden ensin mainitun ominaisuuden summa. Rahalla saa kaikkea, myös osa-aikarakkautta periaatteella: Mutta entä kun rahat käyvät vähiin esimerkiksi sairauden tai työttömyyden vuoksi? Onko maksetusta raukkaudesta vanhuuden turvaksi? Tätä sopii miettiä kun tekee omia valintojaan. Yhtälailla miehet sekä naiset juoksee vieraissa niin ettei mitään rajaa. Miksi sitten pitää olla parisuhteessa, jossei pysty oleen uskollinen??

Eikö parisuhteeseen juuri kuulu toisen kunnioitus ja arvostus. Silloinhan koko parisuhde on vaan pelkkä farssi, kun tarvii valehdella toiselle osapuolelle ja yrittää pitää jotain kulisseja pystyssä. Ennenkaikkea eniten siinä valehtelee itselleen! Ihan yhtälailla naisetkin pettää selän takana Se on tää nykyajan löyhä moraali.

Itseasiassa ihmisen erottaa eläimestä nimenomaan moraali ja se, että pystymme toimimaan miehihalujamme vastaan. Jos ihminen olisi täysin pelkkien mielihalujensa vallassa niin meillähän ei olisi lakeja eikä säädöksiä vaan kaikki vaan elettäisiin kuin pellossa, käyttäen muita hyväksi milloin missäkin asiassa.

Mutta kun meille on kehittynyt moraali ja omatunto ja voimme käyttäytymistämme muuttaa niiltä pohjin. Kenenkään ei ole pakko pettää. Jos ihminen haluaa useita seksikumppaneita, hänellä on mahdollisuus pysyä sinkkuna ja olla hankkiutumatta monogaamiseen parisuhteeseen. Hänen ei myöskään ole pakko valehdella tai salailla toimintaansa. Eihän pettäminen sananmukaisestikaan tarkoita sitä että käy jonkun toisen sängyssä, vaan sitä että petät sitä omaa kumppaniasi uskottelemalla tälle että olet uskollinen.

Mikään eläin ei ole kykeneväinen suunnitelmalliseen valehteluun. Siinäkään mielessä me emme ole eläimiä. Eläimellä ei ole moraalia. Jos olet eläin, ei sinulla ole moraalia, ei oikeaa eikä väärää. Se että perustellaan että seksi on seksiä ja suhde on suhde osoittaa vaan että perustelija ei ymmärrä mitä luottamus tarkoittaa. Hän ei ymmärrä missä hänen petoksensa piilee. Se ei suinkaan ole teoissa, vaan sanoissa. Seksi on seksiä kyllä, ja suhde on suhde mutta valehtelu on asia erikseen ja jokainen joka pettää on valehtelija eikä ole luottamuksen arvoinen eikä mikään aito ja hyvä parisuhde voi perustua epäluottamukselle.

Petätte tuolla touhulla vain itseänne. Todennäköisesti suhteenne on läpimätä jo lähtökohtaisesti jos se perustuu valheisiin. Joo mutta taikkuvitut myy persettään rahasta ja ukkomiehetkin juoksee siellä, mutta ei sen takia, että oma suhde olis jotenkin mätä vaan kun ne taikut houkuttelee sinne ja tyrkyttää itteään. Aita on ihan liian matala. Vika ei ole köyhissä thaitytöissä, joille jokainen tällainen maksettu seksikokemus on lähes verrannollinen raiskaukseen.

Vai että oikein verrannollinen raiskaukseen Kerronko miltä tuntuu työntää sarvi tollaisen ajokoiran näköisen taikun persläpeen, kun se voihkii ja pyristelee irti ja saa sarven nousemaan entisestään. Loppuhuipennus on heittää lasti sen lyttynaamalle. Mut oletettavasti sitä voi harrastaa just aasialaishuoraloissa, kotona ei kukaan kunnon vaimo tollaseen ala. Sellaselle vaimolle löytyis heti kysyntää naapuristakin.

Eihän sellaista vaimoa pystyis edes pitämään itsellään. Miksei sitä thaikkulaa ole vielä tullut Kpäähän??? Huhupuheiden mukaan liiketilojen vuokraaja oli jänistänyt viime hetkellä, aika surkimus!!!

No, kyllä Kpäästä liiketilat vielä löytyy thaikkulalle, se on aivan varma se!!! Jos ei muuten niin itse vaikka järjestän piruuttani ja omaksi ja muiden iloksi!!!

Siihen asti veljet on vain käytävä muissa kaupungeissa nauttimassa thai-hieronnasta!!! Järkkää vaan aasialaisvituille hieromotilaa, niin paikalliset tekee sulle ja sun bisneksille kokonaan oharit! Uutta lakia buukataan Suomeen, jossa seksin osto kriminalisoidaan, olet siis ryhtymässä rikolliseksi. Mikäs sen parempaa kun pieni thaimaalainen nuori nainen ratsastaa päälläni - suojavälineet on keksitty jo vuonna viisi - maalaisjärjen käyttö sallittua tässäkin asiassa!

Niin, että sovitte sen aasialaisen hivivitun kanssa NETISSÄ tapaamiset ja naikaa vaikka katto hajalle sun kämpillä tai hotellissa, mutta missään thaiporttoloissa sellaista ei uuden lain jälkeen tule tapahtumaan. Eikös Kake saa thaikku-hieromoo sinne kuntoutuskeskukseen? Sais hoidoista vielä kelakorvauksen. Ja mitä jää jäljelle: Ja niihin aasialaishuoriin suhtaudutaan entistä vastenmielisemmin. Ne aasialaismoukat on riipineet ja raiskanneet meidän metsiämme.

Marja-Matti rahtaa Suomeen Thaimaasta tätä halpisporukkaa. Se on tuonut sieltä omankin eukkonsa. Antaisitko itse taikun tulla maillesi repimään marjoja haravalla? Päästäkää koirat vapaaksi samaan metsään. Se pitää paahtuneesta lihasta. Näyttää vähän siltä että täytyy näköjään itse vuokrata tilat tuolle thaikkulalle, muilla ei näytä olevan kanttia, onneksi omistan paljon tiloja kauppatorin ja torikadun varrelta Pitäisit nurkissas saastaista vitunjakolaitosta. Tossa ei tule käymään hyvin. Uskaliasta on antaa tilansa vitunjakolaitokseks.

Uusi laki katsoo ton touhun paritukseksi. Ja sit on maine mennyttä muiltakin kun niiltä thaivituilta.

Eivätkä Ihan kaikki naisetkaan eivät kykene ratkomaan pariutumistaan ilman rahan tuomaa apua. Heikot on eväät kun tyhjänpäälle jää, tai jos mies on sadistinen narsisti eikä kukaan ole auttamassa. Itekseni olen ihmetelly että mistä noita pieniä tummia viimesenpäälle piukeisiin puettuna naisinako katukuvaan on ilmaantunut osa lapsilla osa ilman. Paikallisten on pakko sitte kattella ulkotuontinaisia. Taas joku puutteessaan kihisevä ukko näkee poikamaisessa taikussa pelastajansa.

0 thoughts on “Thai hieronta tampereella paljonko huora maksaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *