Seksikkäät kotirouvat oili virta

Tai sitten tolle äijälle ois voinut vastata, että "Erektiohäiriöitä? Anteeks mutta nauratti niin että melkeen tuli pissat housuun! Siis aikuisten oikeesti tollasia miehiä on olemassa! Oma exä oli yhen sortin narsisti ja itteään täynnä joka yritti jatkuvasti muokata miusta sellasta kun halusi. No onneksi on ex! Tiedän myös yhden ystäväni exän, joka kovasti vihjaili mitä kaikkea ulkonäössä ystäväni voisi korjailla.

Ei varmaan tarvitse sanoa, että ei se jätkäkään nyt mikään mr finland ollut. Eipä tartte ihmetellä miksi Suomessa on yksineläjää 5,6 miljoonasta! Mitähän super-uroksia nämä tyrmääjät oikein ovat? Jos onkin pinnallinen ja muita arvoja vailla, miksi pitää tylyttää muita? Noh, herttaista elämää siellä mamin peräkammarissa. Onnetonta että moni herttainen ja sydämellinen nainen, jolla olisi paljon tarjottavaa myös älyllisesti, jää yksin ulkonäkö-fasismin takia.

Meikäläinen on toiveiden ulkopuolella iän ja sairauden takia. Surettaa vaan nuorempien puolesta. Siis oon IHAN samaa mieltä! Moni oikeasti fiksu, kypsä ja kaikenpuolin simpakka likka joutuu käymään läpi vain noita panoehdotuksia ja ihme hämäräheikkejä. En voi tietenkään sanoa varmaksi, mutta epäilen, että enemmän siellä on naiset tositarkoituksella liikkeellä, mitä miehet.

Puhutko nyt minusta heh heh? Ei vaan, on se hot. Ja arvaakko meneekö maku kokonaan tollasista! Oikeesti, en oo kuullu miehestä jota naiset ahdistelis noin. Mikä hitto siinä on, että se muna pitää tunkea ruutuun heti kättelyssä? Tinder on kyl parasta viihdettä välillä!

Täältä pesee parhaimmat aka kauheimmat kokemukset! Okei suostun ja sit tulee joko stondiskuvia tai alastonkuvia, ei tsiisus ei ei näin! No suostuin treffeille kuitenkin joo ei olis pitäny , olin sitten tunnin ajan terapeuttina, kundi puhu vain itsestään ja olisi oikeasti tarvinnut oikean terapeutin kuuntelemaan, sen verran raskaita juttuja kertoi.

Jälkeenpäin laittoi vielä vietin että ois pitäny suudella sua …. Tinder on kuin peli, viihdettä, ja se ärsyttää kyllä itseäni. Jokaisen kuvan takana on kuitenkin ihminen. Mä oon ollut ihan järkyttynyt välillä kun kaverit on kertonut vastaavanlaisista kokemuksista. Joskus jopa mietin, et värittääkö ne näitä juttuja mut selvästi ei.

Kyl ihmisiä on moneen junaan! Itse olen tinderin avulla mieheni ja pienen vauvani isän löytänyt, joten pakko vähän myös hehkuttaa sitä. Ehkä mulla kävi vaa hyvä tuuri ja onnistuin pari helmeä sikojen seasta löytämään… tai tietysti ne löysi mut! Mäkin oon siis mieheni FB: Ja nyt ollaan onnellisesti menossa naimisiin, että ei kai sen niin väliä missä tapaa kun kipinät lyö! En ole ikinä käyttänyt tinderiä mutta olen kyllä kuullut kaikenlaista. Miehet ovat armottomaati arvostelleet naisen vartaloa ja ulkomuotoa!

Eivät ole kuitenkaan itse viitsineet kurkata peiliin ja arvioida niitä omia vatsamakkaroita ja pöhöistä tilaa. Varmasti löytyy naisiakin jotka arvostelevat noin, mutta on se ollut hurjaa luettavaa mitä miehet kirjoittavat. Ja hän puhui naiselle joka näyttää siltä että viihtyy salilla ja huolehtii itsestään. Nää on jo ainakin 2v sitten ostetut. Veikkaisin, että joku perus Glitter tms. Kirjoituksessa mainittu nainen ei selvästikään ole huomannut Tinderissä olevaa match: Jos on niin vastenmielistä juttuseuraa kannattaa sitä käyttää.

En voi ymmärtää tuollaista valitusta,kun asian voi hoitaa hyvin helposti. En nyt osaa kaverini puolesta kommentoida miksi ei poistanut, mutta sen tiedän, että keskustelu loppui näiden viestin jälkeen, vaikka mies olisi kuitenkin halunnut vielä jatkaa tutustumista.

Ehkä itse olisin saattanut ihan silkasta mielenkiinnosta vielä kuunnella, että millaista skeidaa sieltä sataa niskaan. Ihmettelen tosin, miten mun kaveri pystyi noinkin asiallisena pysymään.

Mikä tää tyyppi oikein on! Onneksi sulla on ollut positiivisia kokemuksia! Ja varmasti siellä on ihan järkevääkin porukaa…. Olen kohta 21, sinkku ja voin rehellisesti todeta, että miehillä ne odotukset ja standardit on korkealla. Tämä on vain yksi tarina muiden joukossa.

Mulla alkaa veri kiehumaan. Inhoan tätä nykyistä ulkonäköpaineista maailmaa ja inhoan ennen kaikkea sitä, että omat ajatukseni ovat välillä vaarallisen paljon kyllästetty ajatuksilla siitä kuinka olen itse liian paljon sitä ja tätä ja ennen kaikkea liian vähän jotain.

Monet naiset ja varsinkaan miehet eivät todellakaan ymmärrä kuinka paljon on kuvankäsittelyä ja työtä sen takana, että mimmit saadaan näyttämään Victoria´s Secret -malleilta, pelkästään se contouringin, baby oilin ja tekotukan määrä mitä muotinäytöksissä käytetään… Alkaa heikompaa hirvittää.

Harmi, että normaalit tytöt aamuluennoilla ja yliopiston ruokalassa eivät tunnu enää riittävän. Johan yllä olevissa kommenteissa moni treffeillä käynyt nainen kertoo pettyneensä siihen, miltä kumppani näyttikään, joten mitä pahaa on tai kiellettyä on vaatia tiettyjä ominaisuuksia mahdolliselta tulevalta kumppaniltaan?

Olipa se ulkonäköön tai vaikka elämänkatsomukseen liittyvää. Tämän blogin kirjoittaja on malliesimerkki siitä miten terveet elämäntavat liikkumisen ja ruokailutapojen suhteen näkyvät vielä silloinkin kun parikymppisestä tyttösestä on tullut päälle kolmekymppinen, aikuinen nainen.

Asia, mitä harva äippä tätä nykyä on ilman. Jos sinä parikymppisenä et ole VS-mallin mitoissa tai tietyssä painossa, älä huoli. Lue ja katso vaikka tämän blogiportaalin näitä kolmekymppisiä bloggarinaisia ja ota heistä mallia ennemmin kuin noista kammoksumistasi muokatuista malleista. Elämässä yleensäkin kyse on siitä, onko valmis näkemään vaivaa asioiden eteen vai ei. Sekin aika, mikä menee ahdistukseen kerryttämiseen jostain täysin itselle ulkopuolisesta asiasta, voidaan käyttää johonkin paljon rakentavampaan.

Jopa näin pienten lasten äitinä se onnistuu, vaikkakaan ei ole aina helppoa. Ja Esheshille, ymmärrän kyllä pointtisi. Silloin kun olin itse v jahas, sain juuri itseni kuulostamaan vanhalta!

Sitä pyöreetä pakaraa ja tekotukkaa ei ollu tyrkyllä ihan niin paljon. Mutta toisaalta, aika harva jos yksi tuhannestakaan meistä on mikään glamourmalli, eikä tarvi ollakkaan. Mä epäilen, että moni kundi pitää oikeasti ihan tavallisista tytöistä. Jos itsestään pitää huolta, se varmasti lisää vetovoimaa, mutta en jaksa uskoa, että nykyään parisuhteen edelltys on, että on joku kansikuvatyttö.

Viime lauantaina klo kilahti tinderviesti mieheltä, jonka kanssa olin muutaman ihan asiallisen viestin vaihtanut. Sellanen nelikymppinen ihan asiallinen. Juttu jäi vähän kiireiden takia kesken. Käskin nukkua pään selväksi ja delete. Esittelytekstini ei anna ymmärtää, että olisin panoa vailla tms.

Yhden ok tyypin olen sieltä tavannut, siitä ei vain harmikseni tullut mitään. En vaan tiedä uskaltaako noita ukkoja edes tavata, kun näitä horrorjuttuja kuulee….

Valitettavasti Tinder on monelle miehelle nimenomaan väylä vongata seksiä. Se on kyllä tullut niin selvästi ei pelkästään omien frendieni kokemuksista, vaan myös näistäkin kommenteista. Olisin varmaan itse laittanut ko. Ihan vaan aidosti huolestuneena tiedustellen. Voisin kommentoida sun snäppäilytahtia samalla. Säälin miten keskityt vain someen pienten lasten äitinä. Mielenkiintoinen keissi, jossa asiattomaksi äitynyt mies sai palautetta suoraan Bumble appin porukalta itseltään.

Kyseessä siis deittailusovellus, jonka perustaja on myös ollut perustamassa Tinderiä mutta lähtenyt sieltä seksuaalisen ahdistelun takia. Mitä Tinderiin tai yleensä nykypäivän kaikkeen netti- ja somemaailmaan tulee, on kyllä jotenkin järkyttävää, millä vauhdilla ihmisten käytöstavat on alkaneet karisemaan.

Onneksi on paljon fiksuakin porukkaa liikkeellä ja itse tuun aina jotenkin hirmu hyvälle tuulelle, jos esim. Mutta en voi käsittää kuinka monen mielestä tuntuu olevan ok arvostella toista ihmistä todella törkeästi, on sitten kyse ulkonäöstä tai esim. Vaikka kuinka pitäisit toista ihmistä epämiellyttävänä, niin mikä ajaa ihmisen alkaa laukomaan törkykommentteja? Joku oman egon kohotus? Jotenkin sen voi vielä ymmärtää vuotiaalta teiniltä, mutta ei aikuiselta ihmiseltä.

Mutta joo, todella huolestuttava ilmiö, joka pahenee vaan. Näin miehenä tuo on hieman harmi, että ilmeisesti suurempi osa meistä osaa tuon perseilyn jalon taidon ja hankaloittaa sitten ajatuksella mukana olevien pelimerkkejä. Eipä tulisi omaan mieleen tuntemattomille tai lähes tuntemattomille päästellä sen tasoista läppää, mitä esim tässä ketjussa on nyt tullut esille.

Aika moni treffien jälkeen ilmoitti mun olevan liian läski ja valehtelija, kun mulla ei ollut itsestäni todenperäistä kuvaa. Ja siis todella moni näin sanoi..

Nykyään somessa on helpompi jakaa mielipiteensä ja haukkua. Ei kukaan päin naamaa uskalla sanoa mitään, mutta jälkeenpäin kyllä sitten viestin muodossa. Niin kummalliseksi mennyt tää touhu!! Tässä on jaettu monta kauhukokemusta tinderistä ja näköjään moni samaistuu niihin.

Myös minä pari vuotta sitten kohtasin sovellusta käyttäessäni muutaman todella härskin tyypin en onneksi kasvotusten asti , joiden todellisuutta kyllä jälkeenpäin epäilin.. Puhelimeni täyttyi pervoista kuvista ja ehdotuksista. Ne tulevat pääasiassa luvulta. Punamulta- ja kansanrintamahallitukset olivat vallassa, kun rakennettiin peruskoulu- ja terveyskeskusverkostoa.

Valtionhallinto paisui siinä sivussa ja niistä päätöksistä syntyi käsitys lehmänkaupoista. Veikkaan, että ajatus periytyy tuolta ajalta jonkinlaisena politiikan mytologiana.

Mitä mieltä olet tyypeistä jotka roikkuvat vallankahvassa? Jos Keskusta voittaisi vaalit kerta toisensa jälkeen, pysyisitkö pääministerinä loputtomiin? Aikaisemmin olisin vastannut, että olen aika innostunut yhteiskunnallisesta toiminnasta ja koen tämän sellaisena, että jos luottamusta riittää, olen eläkkeelle saakka poliittisissa tehtävissä.

Pääministerin tehtävä on kuitenkin kulutustasoltaan ihan eri luokkaa kuin kansanedustajan normaali työ. Mitä kulutus merkitsee oman motivaation kannalta, sitä en uskalla lähteä ennustamaan. Kuinkas kauan tässä on kulunut aikaa Olen nyt ollut viisitoista kuukautta pääministerinä, eikä mulla ole ollut päivääkään sairaslomaa.

Tällä hetkellä motivaatio on hyvä. Poliitikon uran varrelle osuu useita eri vaiheita. Tämän hetken kahdeksankymmenenviiden prosentin suosioluvut ovat epänormaaleja. Niihin tulee varmasti muutosta. EU-myönteisyys on osittain synonyymi kansainvälisyydelle, mutta vain osittain, koska osa nuorista kokee itsensä globaalisti aktiivisiksi ja on huolissaan sellaisista asioista, joissa kokevat EU: Suomi on kuitenkin pieni maa ja poikkeuksellisen voimakkaasti ulkomaankaupasta riippuvainen.

Suomen menestys ja hyvinvointi perustuvat korkeaan teknologiaan ja osaamiseen eri alueilla, siksi ME tarvitsemme EU-yhteistyötä ja yhteisiä pelisääntöjä.

Euroopan alueella niitä on saatu, mutta meidän intressimme mukaista on tavoitella niitä myös koko maailmankaupan alueella. Jos meillä olisi isot sadan miljoonan asukkaan kotimarkkinat omasta takaa, voisimme elellä enemmän omillamme, mutta nykyisessä tilanteessa meidän pitää saman tien saada kaupallistettua innovaatiomme maailmalle, jos haluamme ylläpitää hyvinvointia. Miina Äkkijyrkkä vihaa EU: Puhuimme alussa poliitikkojen stereotyyppisistä kuvista. Miina edustaa stereotyyppistä taiteilijaa.

Kaikkea mitä ihmiset boheemissa näkevät. Hän on kuvanveistäjänä kerta kaikkiaan taitava, mutta myös graafikkona. Olin juuri Sloveniassa ja hämmennyin uteliaisuudesta, aidosta kiinnostuksesta ja halusta kopioida ja ottaa mallia siitä, mitä Suomessa on tehty.

Olemme monissa mittauksissa hämmästyttävän korkealla maailman maiden joukossa. Uteliaisuus siitä, mitä olemme koulutusjärjestelmässä tehneet, miksi terveydenhuolto on niinkin tehokas kuin on, miksi me olemme teknologian kehittämisessä niin kärkisijoilla. Tämä herättää uteliaisuutta, ja ennen muuta luulen sen johtuvan siitä, että olemme EU: Meillä ei kuitenkaan ole sellaisia hittituotteita kuin Ruotsilla ja Tanskalla. Se on tuottanut hyviä tuloksia, mutta kyllä minuakin harmittaa, ettei meillä ole Ikean kaltaista menestystarinaa.

Norjalaisilla on Dressman ja niin edelleen. Osa suomalaisista huonekaluliikkeistä oli luvulla samoissa lähtöasemissa kuin Ikea, mutta mistä johtuu, että emme ole brändien luomisessa yhtä innovatiivisia kuin perusinsinööritaidossa ja teknologiassa? Meidän kannattaa olla aidosti kateellisia ruotsalaisille ja myös tanskalaisille. Ruotsalaiset varsinkin ovat mielikuvien luomisessa erittäin hyviä.

Ei ole mitään esteitä, miksi me emme voisi päästä samaan! Innovaatiopolitiikan ulottaminen luovan talouden puolelle on iso haaste. Tämä liittyy myös Kiina-ilmiöön. Suomi ei pysty vahvistamaan asemaansa verstastyön puolella, siellä olemme menettäjän puolella. Sen sijaan jokaisen tuotteen, kaupallisen palvelun tai kulttuuriteollisuuden tuotteiden puolella on valtavasti muuta työtä, jossa me voimme pärjätä, vaikka emme siellä verstaan puolella pärjääkään.

Farkut on hyvä esimerkki. Ne ovat samanlaisia, eri brändit erottaa toisistaan logo ja markkinointi. Hyvä markkinointijippo Suomeen päin!

Toivottavasti tekstit eivät ole pelkkää vittuilua. Meidän pitäisi panostaa elämysbisneksiin? Matkailusta ohjelmistotuotantoon, musiikista urheiluun, kuvataiteista muotiin. On selvä puute, ettei meillä ole noille toiminnoille vielä edes kunnollista termiä. Kun perustarpeet on tyydytetty yhteiskunnassa, on liikkeellä kasvavassa määrin omaksi huviksi käytettäviä tuloja. Niitä käytetään sisustamiseen ja puutarhaan. Tämä on maailmantalouden nopeimmin kasvava alue. Voisimme kehittää jotain muutakin Fiskarsin saksien ja Nokian kännyköiden lisäksi?

Millä Helsinki nousisi joksikin muuksi kuin hullunkuriseksi pohjoiseksi kuriositeetiksi? Viranomaisten tasolla yhteistyötä on totta kai kaavailtu, mutta, Suomi ei ole tässä jarrumiehenä. Isäni oli siellä hetken Keskisuomalaisen toimittajana. Muutimme saman tien Helsingin seudulle. Olen asunut täällä kohta liki viisikymmentä vuotta eli melkein koko ikäni. Faija kertoi teidän perheen asuneen Laajalahdessa samaan aikaan kuin me, eli ihan luvun alussa. Kävin Laajalahden kansakoulussa kaksi ensimmäistä luokkaa.

Me asuimme taiteilija Oili Mäkeä vastapäätä. Hänen lapsensa olivat parhaita leikkikavereitani. Se talo, jossa asuimme, oli vuokratalo, iso puuhuvila, jossa asui neljä perhekuntaa.

Asuinpaikkanani on tosiaan vain viisitoista vuotta ollut Nurmijärvi. Olen kolmessakymmenessäviidessä minuutissa kotona. Bussipysäkiltä näkyvät Espoon lähimmät kerrostalot. Mulla on puolentoista hehtaarin tontti, jonka ylin huippu nousee sadan metrin korkeudelle. Sieltä näkyy Martinlaakson voimalan piiput. Olet puhunut pientaloasumisen puolesta.

Jos ihminen ei pääse omakotitaloon, voi käydä niin kuin Juoksuhaudantien Matti Virtaselle. Mitä nyt loppu oli vähän surullinen. Oli helppo samastua Matti Virtaseen, vaikka tapa jolla oman unelmani toteutin oli vähän erilainen.

En lähtenyt hakemaan valmista, vaan ryhdyin tekemään omaa sellaiseen paikkaan, johon varat riittivät: Halkojen hakkaaminen on hyvää vastapainoa. Harrastan ylipäätään sellaisia liikuntaharrastuksia, missä en pysty repimään itseäni rikki.

Aikaisemmin harrastin pelkästään hyötyliikuntaa, mutta kun aloin tajuamaan millainen ohjelma pääministerillä on, aloin harjoittamaan säännöllisesti liikuntaa. Ei se hirveän helppoa ollut. Alku oli pakottamista, nyt kuntopyörän selkään on päästävä.

Puhutaan lopuksi Matti Vanhasen Helsingistä.

Toivottavasti tekstit eivät ole pelkkää vittuilua. Meidän pitäisi panostaa elämysbisneksiin? Matkailusta ohjelmistotuotantoon, musiikista urheiluun, kuvataiteista muotiin. On selvä puute, ettei meillä ole noille toiminnoille vielä edes kunnollista termiä. Kun perustarpeet on tyydytetty yhteiskunnassa, on liikkeellä kasvavassa määrin omaksi huviksi käytettäviä tuloja. Niitä käytetään sisustamiseen ja puutarhaan. Tämä on maailmantalouden nopeimmin kasvava alue. Voisimme kehittää jotain muutakin Fiskarsin saksien ja Nokian kännyköiden lisäksi?

Millä Helsinki nousisi joksikin muuksi kuin hullunkuriseksi pohjoiseksi kuriositeetiksi? Viranomaisten tasolla yhteistyötä on totta kai kaavailtu, mutta, Suomi ei ole tässä jarrumiehenä. Isäni oli siellä hetken Keskisuomalaisen toimittajana. Muutimme saman tien Helsingin seudulle. Olen asunut täällä kohta liki viisikymmentä vuotta eli melkein koko ikäni. Faija kertoi teidän perheen asuneen Laajalahdessa samaan aikaan kuin me, eli ihan luvun alussa.

Kävin Laajalahden kansakoulussa kaksi ensimmäistä luokkaa. Me asuimme taiteilija Oili Mäkeä vastapäätä. Hänen lapsensa olivat parhaita leikkikavereitani. Se talo, jossa asuimme, oli vuokratalo, iso puuhuvila, jossa asui neljä perhekuntaa. Asuinpaikkanani on tosiaan vain viisitoista vuotta ollut Nurmijärvi. Olen kolmessakymmenessäviidessä minuutissa kotona.

Bussipysäkiltä näkyvät Espoon lähimmät kerrostalot. Mulla on puolentoista hehtaarin tontti, jonka ylin huippu nousee sadan metrin korkeudelle. Sieltä näkyy Martinlaakson voimalan piiput. Olet puhunut pientaloasumisen puolesta. Jos ihminen ei pääse omakotitaloon, voi käydä niin kuin Juoksuhaudantien Matti Virtaselle. Mitä nyt loppu oli vähän surullinen. Oli helppo samastua Matti Virtaseen, vaikka tapa jolla oman unelmani toteutin oli vähän erilainen.

En lähtenyt hakemaan valmista, vaan ryhdyin tekemään omaa sellaiseen paikkaan, johon varat riittivät: Halkojen hakkaaminen on hyvää vastapainoa. Harrastan ylipäätään sellaisia liikuntaharrastuksia, missä en pysty repimään itseäni rikki. Aikaisemmin harrastin pelkästään hyötyliikuntaa, mutta kun aloin tajuamaan millainen ohjelma pääministerillä on, aloin harjoittamaan säännöllisesti liikuntaa. Ei se hirveän helppoa ollut. Alku oli pakottamista, nyt kuntopyörän selkään on päästävä.

Puhutaan lopuksi Matti Vanhasen Helsingistä. Mitkä ovat parhaita paikkoja, mistä saat inhon- tai kauhunväristyksiä? Osittain se johtuu tietysti siitä, että olen mies ja ollut aina aika isokokoinen, eli mun ei ole tarvinnut kokea fyysistä uhkaa. Asematunneliin menoa ei ole tarvinnut arvuutella. Helsingissä ilman muuta parasta ovat kulttuurilaitokset.

Lähes kaikkea on tarjolla, ja sehän on valtavan iso juttu. Tytär ryhtyi juuri harrastamaan yhtä monipuolista lajia, jonka harjoitukset ovat Helsingissä.

Vierestä olen huomannut, kuinka monipuolisia täkäläiset laitokset ovat. Kirjakaupat ovat Helsingissä erinomaisia, tosin olen alkanut viihtyä vaarallisen hyvin Myyrmannin kirjatorilla. Kirja säilyttää sisältönsä ja arvonsa vielä vuoden ilmestymisen jälkeenkin.

Edelfeltin näyttelyyn pitää ehdottomasti mennä. Jossain vaiheessa huhuttiin, että haluat sulkea ravintolat ja patistaa jengin kotiin nukkumaan? Ilmaisin vain tukeni sosiaaliministeriön ratkaisulle selvittää ravintoloiden aukioloon ja valvontaan liittyviä kysymyksiä. Muistaakseni johtopäätös liittyi valvonnan lisäämiseen, mutta mitään päätöksiä aamuisten aukioloaikojen supistamisesta ei ole tehty. Sen verran paljon tulee ruokailtua viran puolesta, että viimeksi kävimme vaimon kanssa bliniaikaan varta vasten ravintolassa syömässä.

Nyt kannattaa viedä vaimo uuteen italialaiseen ravintolaan Sassoon. Annatko valtioneuvostossa palan painikkeeksi viiniä? Ammattilaiset huolehtivat yleisten etikettien mukaan toimimisesta. Kahdeksannen kauden kansanedustaja Esko-Juhani Tennilä, 58, avioitui vaimonsa Leenan kanssa presidentti Urho Kekkosen luvalla vuotiaana.

Arto syntyi hivenen "keskosena", Tiina reilu vuosi esikoisen jälkeen. Myöhemmin kävin kansankorkeakoulua ja pääsin Tampereen yliopistoon opiskelemaan sosionomiksi. Opintoja rahoitin toimittajan töillä: Kouluruoka oli kasvaville lapsille tarpeen, vaikka meillä olikin lehmä, lampaita ja perunamaa sekä ahkera äiti, joka opetti keräämään marjat ja sienet metsästä. Kylän miehet olivat talvet savotoilla ja usein pitkään myös työttömänä, ja niukkuus oli kaikille yhteistä.

Jaa mielipiteesi aiheesta Iltalehden keskustelufoorumilla! Päivän veto- ja vakiovihje: Vikke kirjoitti historialliset 12 laudaturia - kukaan ei ole vielä rikkonut ennätystä: Kimi Räikkönen sai kunnianarvoisat vieraat: Yli 80 ihmistä saanut surmansa Nicaraguan levottomuuksissa - haavoittuneita yli - Ulkomaan uutiset - Auringonpaistetta riittää sunnuntainakin - hellelukemiin ei kuitenkaan yllettäne - Kotimaan uutiset - Trump uskoo huippukokouksen Kimin kanssa toteutuvan: Venezuela päästi amerikkalaisvangin vapaaksi - Yhdysvallat ei luovu pakotteista - Ulkomaan uutiset - Oscar-voittaja Gary Oldman myöntää: Koreoiden johtajat lämmittivät maiden välisiä suhteita - aikovat tavata toisiaan jatkossa säännöllisesti - Ulkomaan uutiset - Neljäs kuussa kävellyt mies on kuollut - astronauttikollega: Tämä finaali ei unohdu: Real Madrid voitti Mestarien liigan käsittämättömien vaiheiden jälkeen - katso maalit - Mestarien liiga - Suosikkihuvipuistossa tulipalo Saksassa - Suomalaisen Jarin perhe näkee valtavan savupatsaan asuntoautoltaan: Real Madrid voitti jälleen Mestarien liigan, Liverpool-vahdin virheet jäävät vainoamaan veskaria - Mestarien liiga - Suuri tulipalo suositussa saksalaisessa teemapuistossa - videolla näkyy musta savupilvi, kävijät evakuoitu - Ulkomaan uutiset - Ashton Kutcherilta avokätinen lahja Ellen Degeneresille - miljoonia dollareita juontajan hyväntekeväisyysjärjestölle - Viihdeuutiset - Historiallinen hetki - Irlannissa aletaan sallia abortit - Ulkomaan uutiset - Irlannissa sallittiin tänään abortit - Suomessa abortin salliva laki astui voimaan Mohamed Salah jätti kentän itkien - Sergio Ramos päätti supertähden pelin - Mestarien liiga - Asukkaat ja sivulliset estivät asuinrakennuksen tuhoutumisen tulipalossa Polvijärvellä - Kotimaan uutiset - Prinssi Harry soitti ennen häitä kyynelehtivälle ex-tyttöystävä Chelsy Davylle: Tunteellinen puhelu oli lopullinen päätös suhteelle - Kuninkaalliset - Onnetar ei suosinut illan lotossa - 14,5 miljoonaa euroa jäi jakamatta - Kotimaan uutiset - Ari Vatanen räväytti Monacossa hämmentävän vertauksen: F1-kisa on kuin Tuurin Kyläkauppa!

Oikeudenomistajat käyvät suositun piraattisovelluksen kimppuun - satojatuhansia mobiilikäyttäjiä - Digiuutiset - Hanna Pakarinen sai pojan - julkaisi hellyttävän kuvan sairaalasta: Kauniit ja Rohkeat -sarjan suosikkihahmo joutui taas kerran pidätetyksi - löytyi sammuneena autosta - Viihdeuutiset - Kihlaparin raivoisa riita - nyrkkiä ja veitsenisku keuhkoon, molemmille vankeustuomio - Kotimaan uutiset - Törkeä pahoinpitely teräaseella ostoskeskuksen lähellä Oulussa - poliisi ottanut miehen kiinni - Kotimaan uutiset - Näihin suomalaiset käyttäisivät lottovoittonsa: Uutisvuodon alkuperäiskapteeni Jari Tervo: Puurakenteinen omakotitalo tuhoutui Siikajoella - sai luultavasti alkunsa kulotuksesta - Kotimaan uutiset - Susi tuli metrien päähän 2-vuotiaasta Inkoossa - kannan voimistuminen huolettaa: Tässä ovat Mestarien liigan finaalin avauskokoonpanot - Mestarien liiga - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Poliisilla suuri operaatio Vantaalla - neljä otettiin kiinni, aseita takavarikoitiin - Kotimaan uutiset - Radiojuontaja Minna Kuukka toteaa karun faktan työstään: Vakoojia on nyt kuin kylmän sodan aikaan: Muistatko Suomen James Bondin ja muut agenttitarinat?

Nuoripari piti prameat hengen häät ravintolassa Espanjassa - karkasi paikalta, kun tuli maksun aika - Ulkomaan uutiset - Halpaa älypuhelinta hakevan kannattaa olla tarkkana - saattaa sisältää ikävän yllätyksen - Digiuutiset - Bottas povaa kisasta rengaslottoa - myöntää suoraan Mercedeksen suuret ongelmat: Ronaldon ja Salahin kaksintaistelu huipentaa Mestarien liigan - IL esittelee finaalin herkulliset asetelmat - Mestarien liiga - Nico Rosbergilta tyly viesti Kimi Räikkösen kannalta: Ricciardon pitäisi mennä Ferrarille - Formulat - Tarun tytär kuoli Sastamalan mopoautoturmassa - äidin on yhä vaikea käsittää tapahtunutta: Kaupungin keskusta aivan sekaisin jo tunteja ennen Mestarien liigan finaalia - video ja kuvat - Mestarien liiga - Nuorukaiselle syytteet naisen yliajosta Rauman keskustassa - saman huumekuskin epäillään pitäneen vuotiasta vankina mökillä - Kotimaan uutiset - Kruunuprinssi Frederik tänään 50 vuotta - kokeili elokuvasimulaatiota, innoissaan kuin pikkupoika - Kuninkaalliset - Katso kuvat harvinaisesta kokoelmasta: Urho Kekkosen miniä, suurlähettilään puoliso Brita Kekkonen ompeli itse kaikki edustuspukunsa - Kotimaan uutiset - Thaimaan ehkä kuuluisin ranta suljetaan turisteilta - Thaimaa - Tarvitset uudet uikkarit - tässä kaikki, mitä sinun pitää tietää niiden ostamisesta - Kauneudeksi - Keihäslupaus Oliver Helander kiskaisi upeasti 85 metriä rikki - päihitti Tero Pitkämäen - Yleisurheilu - Viime viikolla näin kyllä oikein naisellisuuden irvikuvan.

Aivan heevetin lihava nainen kulki talvipakkasessa hihattomassa t-paidassa ja näytti tatuointeineen homejuustolta. Joo just just joo ettet olisi tarkoittanut muutakin,mistä sitä tietää?

No ehkä sanoit asian liian vaikeasti. Samaa mieltä näistä pakkasessa pienissä puseroissa kulkevista suomalaisista tatskapelleistä, siis ovat todella syvältä kun oikein pitää vielä typeryyttään muille esitellä. Olisi parempi kun kammarin hämärässä ihan yksikseen ihailisivat "taideteoksiaan". Nimimerkki vahi olet luuseri. Kyllä nainenkin saa jos haluaa niin iskeä miehen. Sellaiset naiset ovat niitä, joita miehet eivät iskekään.

Sinä itse olet perverssi. Hei, sinulle jäi nyt tuo yksi ja sama levy päälle. Paljon kirosanoja, vähän asiaa. Ei suinkaan sellaiset naiset ole niitä,eikä miehen tarviikaan iskeä,kun nainen sen tekee ja sinä itse olet se perverssi,niin että ime vaan munaas idiootti.

Tuntuipa heti auttavan asiaa, loppui jankutus. Sinulle ihan vaan tiedoksi, että äläpä kirjoitetaan äläpä, eikä suinkaan äläppä millä tavalla se usein lausutaan.

Naisen oma asia ottaako tatuoinnin vai ei ja sekin jos haluaa ottaa sen vaikka alapäähänsä ja lävistyksenkin sinne,siinä perverssiä. Etköhän te äijät ole itse niitä perverssejä irstaan sairaine juttuineen. Kyllä suhde sietää kariutuakin jos se ei naisen tatuointeja kestä. Sivistymättömyytesi ja vähäinen koulutuksesi suorastaan huutaa läpi kirosanoja ja kirjoitusvirheitä vilisevästä viestistäsi.

En yhtään ihmettele, että sinun pitää iskeä itsellesi mies, kun miehet eivät suostu tekemään lähempää tuttavuutta kanssasi. Melko varmaan siellä makuuhuoneessa on änkyttävä, verbaalisti yhtä lahjaton yksilö mitä sinäkin olet.

Kyllä miehet suostuu tekemään lähempää tuttavuutta kanssasi,mutta minä en ole niin iskualtis ja se ei jaksa kiinnostaa aina. Se on oma asiani mitä makuuhuoneessani on tai ei ole,eikä se kuulu ainakaan sinulle. Ei ainakaan mikään änkyttävä,verbaalisti lahjaton niinkuin sinä luulet,vaan todella lahjakas ja taitava,kuten minäkin kumpikin omalla tavallaan.

Sinulta meni 28 minuuttia tuon viestin kirjoittamiseen. Tarkistit varmaan moneen kertaan kieliopin, mutta ikäväkseni joudun toteamaan, etteivät kirjoitusvirheet ole vähentyneet kuin vain aivan hiukan. Kirosanat olet nyt saanut kontrolliin ja voit aivan mainiosti mennä nukkumaan sen eunukkisi viereen. Oma asiani miten kauan minulla menee kirjoittamiseen,eikä ole mitään tarvetta tarkastella mitään kielioppeja ja jokaisen oma asia miten kirjoittaa,oli kirjoitusvirheitä tai ei.

Vedä itse vaan se äitisi tussu päähäsi ja mene itse vaan sinne nurkkaan nukkumaan. Ei sinulle kuulu minun miehen iskemiset ja olet itse unissas iskenyt. Et ehkä usko, mutta minä olen parasta aikaa yövuorossa töissä, joten en voi mennä nukkumaan ja vielä vähemmän eunukin viereen, koska olen hetero. Ei hyvin mene 4. En voi muuta kuin nauraa kommentillesi nimimerkki Vaikutat kirjoitustesi perusteella todella itserakkaalle ja ahdasmieliselle vanhalle ukolle, joka ei ole koskaan edes saanut naista.

Miettikää mitä liikkuu sellaisen ihmisen päässä, joka tatuoi jonkun seurajoukkueen nimen tai logon kroppaansa. Ymmärrän, että hän elää tunteella ja haluaa tunnustaa väriä jne. Mutta joku urheiluseura saattaa mennä vaikka konkurssiin ja kotikuntaan tuleekin uusi jääkiekkojoukkue entisen tilalle. Siinä sitten kannat ihollasi vanhentunutta seuratatuointia, etkä sitä koskaan saa pois. Et ainakaan helposti, halvalla ja ilman kipua. Täytyy olla erikoinen ihminen, että mustetta ihoonsa ottaa.

Jännä muuten, miten lapsia ja teinejä yleensä kielletään piirtelemästä tussilla käteensä tai ainakin sitä paheksutaan. Ja sitten aikuisia kannustetaan ottamaan elinikäisiä tatuointeja, koska se on nyt vaan muotia. Miksi aina jauhetaan tätä "se on nyt muotia niin sen takia kaikki ottaa leimoja!

Millä perustelitte kyseistä asiaa esim. Tai ehkä kyse ei olekaan mistään muotivillityksestä vaan siitä, että nykyään ainakin oletetaan ihmiset ovat suvaitsevaisempia ja sen takia saa vihdoinkin olla sellanen kuin haluaa.

Tottakai löytyy näitä urpoja jotka menevät ottamaan tribaaleita ja muuta roskaa ihoonsa vain sen takia että joku leima oli pakko saada, mutta aidosti tatuointikulttuurista kiinnostuneet ottavat persoonallisia kuvia ammattilaisilla. Mielestäni muutenkin näillä nettipalstoilla riehuvat pellet joiden mielestä kaikki tatuoinnit ovat rumia, ja tatuoidut jotain yhteiskunnan pohjasakkaa, todistavat tuollaisilla lausumilla vain omaa typeryyttään ja suvaitsemattomuuttaan eivätkä suinkaan tatuoitujen "alemmuutta".

Ja mistäköhän sekin kertoo, että tatuoidut harvemmin märisevät, kuinka kaikkien pitäisi ottaa tatuointeja koska tatuoimaton nahka näyttää rumalta, tai että kaikki tatuoimattomat ovat idiootteja, raiskaajia, alkoholisteja ja murhaajia koska kyseisistä ihmisryhmistä löytyy paljon puhdasnahkaisia henkilöitä?

Kummasti näyttää siltä, että tatuoidut ovat paljon suvaitsevaisempia ja rennompia ihmisiä kuin nämä sairaalloisesti toisten tekemisiä kyttäävät mussuttajat, joiden ainoa tarkoitus on haukkua ja alentaa erinäköisiä ihmisiä mitä he itse ovat.

Kaikki nuoret eivät välttämättä osaa ajatella tulevaisuuteen, eli miltä heidän "upea" tatuointinsa näyttää vuoden kuluttua. Tatuoinnin värit haalistuvat ja ääriviivat sumentuvat.

Pahimmillaan, ilman tatuoinnin uudistamista se vanha tatuointi on pelkkä siniharmaa levinnyt mustetöhry iholla. Se jos mikä on oksettavan näköistä, mutta ehkä siitäkin joku tykkää. Jos vuotias teinityttö ottaa tatuoinnin, niin mielestäni hänen on hyvä tietää miten tatuointi "elää" vuosien ja vuosikymmenten saatossa.

Toki aina löytyy näitä friikkejä, joille tatuoinnit, lävistykset, kielenhalkaisut ja pikkurillien amputoinnit tuovat sitä kovasti kaivattua "katu-uskottavuutta" oman pienen piirin, friikkisirkusskenen parissa. Ja kyllähän sitä voisi jopa muutaman euron maksaa, että pääsisin esim. Mutta epäilen, että esim. Ainoat hienot tatuoinnit niin kulttuurillisesti kuin esteettisesti on esim.

Juuri alkuperäiskansoille ne sopivat mainiosti esim. Maorit, samoalaiset, etelä- ja pohjois-amerikan intiaanit, mayat, inuiitit, aboriginaalit jne , heidän tatuoinneillansa on historiallista merkitystä. Se, että luvun city-ihminen hakkaa ihoonsa tatuoinnin pari, on puhtaasti mielikuvamarkkinoinnin täysin ennalta laskelmoitua tulosta.

Suomeksi sanottuna he ovat eräänlaisia mainonnan ja trendiaallon uhreja ja omaa ajattelemattomuuttaan myös käveleviä ilmaisia atteen sanansaattajia. Nuoret ovat näiden trendien luojien otollisinta maaperää oman hauraan minäkuvan ollessa vielä raakilevaiheessa.

Tuolta lopusta löytyy se totuus. Se että nykyihminen hakkaa ihoonsa tatuoinnin on mielikuvamarkkinoinnin tulosta. Ikävä kyllä se on juuri näin, mutta monet kiihkoilijat kuvittelevat keksineensä jotain hienoa ja ainutlaatuista. Nyt sitten monia tatuoituja harmittaa, kun heidän aikaansaannoksiaan kyseenalaistetaan, sanotaan jopa muoti-trendien uhreiksi.

Ihan samaa mieltä olen, että tatuoinnit nyt vaan eivät sovi nykynaiselle, vaan ovat omiaan siellä alkuperäiskansojen olkimajoissa, ei keskuslämmitystalojen moderneissa keittiöissä. Tuohon kaikkeen voisin sanoa vain, entä sitten? Mikä siis on lopullinen pointtisi? Sekö, että tatuoidut ovat mielikuvmarkkinoinnin tuotteita? Ikävä totuus on, että me kaikki olemme tatuoidut,tatuoimattomat miehet, naiset joka päivä.

Kirjoitat vähän etkä yhtään asiaa. Mitä ihmettä tarkoitat tuolla Kuvitteletko nyt suuressa älykkyydessä oivaltaneesi jotain elämää suurempaa? Tottakai me kaikki olemme, mutta voimme olla aivan hyvin ilman tatuointeja. Et sinä vanhuudessasi itseäsi siitä kiittele, että tulipas otettua tatska on se vaan hyvä.

Ja nyky väreillä ei tule enään siniharmaata jälkeä ihan vain tiedoksesi. Mutta mieluusti kuulisin lisää tästä mielikuvamarkkinoinnista, ketä ja missä sitä tekee? Televisiostahan sitä ei enään suoranaisesti tule, kuten muuta mielikuvamarkkinoinnin vyörytystä tapahtuu tässä kapitalistisessa järjestelmässä. Olisiko mielestäsi parempaa totalitarismi vai mitä suosittelet? Tuollahan vyörytettäisiin kauniisti kaikki "friikki skenet" tipotiehen ja jokainen voisi olla toistensa peilikuvia ulkoisesti.

Onko siis lopullinen johtopäätelmäsi, että tatuoinnit ovat mainonnan en todellakaan tiedä missä? Siis muutakin, kun mahdollisissa liian näkyvissä paikoissa olevat kuvat vs. Varsin rohkeaa muuten väittää jokaista luvulla tatuoinnin ottanutta vain puhtaasti markkinoinnin uhriksi.

Sanoisin tuota hyvin, hyvin naiviksi päätelmäksi, olet varmasti samaa mieltä, jos omaat munaa myöntää liian painokkaat sanasi. Vastaan vaikka en esittänytkään alkuperäistä väitettä. Mainosmiehet vastaavat tuosta mielikuvamarkkinoinnista. Kaikilla tatskaliikkeillä on omat kotisivut, joilla yritetään saada asiakkaita kurjaan tatskaputkaan. Pyydän ettet käyttäisi tuota naiivi sanaa, koska et näköjään osaa kirjoittaa sitä oikein. Vielä enemmän epäilen sinun tietävän sen tarkoitusta.

Etkö huomaa miten sinä itsekin tyrkytät noita tatskoja esittämällä asian positiivisella asenteella. Tietämättäsi myös sinä markkinoit tatuointeja! Kirjotat vähän ja auot vain rektumiasi. Ikävä totuus etää olemme kaikki mainonnan uhreja, tajusitko ny? Vai väitätkö pelle ettet katso mainoksia, eikä ne siten vaikuta suhun? Älä tee idiootteja päätelmiä luuseri. Mitäpä jos vetäsit äitis tussun päähäs ja menisit nurkkaan nukkumaan, kun et hallitse hyvää kielenkäyttöä. Voi hellanlettas, mikä nyt harmittaa, rektumiko kihelmöi.

Laita salvaa, ei se ole häpeä. En voi laittaa äitin tussua päähäni, kun on sun äitis tussu on jo päässäni ja jalkani isäs rektumissa. Olen omin silmin seurannut erään tyypin tatuointia ja kyllä siinä on selvää haalenemista tapahtunut - ihan reilustikin ja tämä n. Toki musteiden "myrkkyjen" määrä on vähentynyt eli siinä mielessä laatu on toki parantunut, mutta ei se vielä takaa sitä, ettei tatksa haalistu tai muutu siniharmaaksi.

Jopa wikipedia tietää tämän: Jotta tatuoinnin värit pysyisivät kirkkaina, tatuoinnit tulisi värjätä uudelleen tatuoijalla 10—15 vuoden välein. Televisiostahan sitä ei enään suoranaisesti tule.. London Ink ja LA Ink ja taisi niitä olla muitakin. Ja onhan tatuointi -keskustelu täällä S Plus sitten vielä nuorisolle suunnatut muotilehdet, ilmaisjakelut, tatuoitujen julkkisten fanittaminen Pamela Andersson ja piikkilankatatska -ilmiö jne jne..

Mutta kuten aloitusviestissäkin todetaan, ketjun aiheena on tatuoinnit naisilla, etenkin nuorilla sellaisilla. Eli lopullinen johtopäätökseni on, että tatuoinneista voi olla nuorille harmia myöhemmässä elämässä ja asiaa on syytä pohtia hetken jos toisenkin. Ja loppuun vielä linkki: Teininä otettu tatuointi kaduttaa http: Ei vain trollaamista turhanpäiväisesti.

Haaleneminen tosiasia sitä en ole väittänytkään toiseksi. Mutta musta värinä ei haalene siniharmaaksi, koska pigmenttiä on muutettu vanhasta. Siis pilkun viilaamista minun puolelta, mainittu sävy siis haalenemisessa ei ole tuo mainitsemasi. Sen näkee jo nyt, ei tarvitse odottaa. Kun tatuointi tehdään liian pintaan asian huomaa hyvin. Kannattaa pitää mielessä myös, että luvuilla oli vain muutamia eri sävyjä, joten uusille ei ole edes lähtökohtaa tarkasteltavaksi.

Ja kyllä lisävärityksiä tehdään. Asiaahan ei puida television ohjelmissa, mutta tatuoijat mainitsevat aina asian. Se ei ole siis yllätys tatuoiduille, vierestä seuraaville ehkä. Olen parannellut luvulla tehtyjä ja viisi vuotta sitten tehtyjä kuvia. Se on siis väistämätöntä, eikä uusi ihmeellinen asia. Joten tuo pointti on vain tatuointialaa vierestä seuraavan ihmettelyä. Uudet asiakkaani, siis juuri 18 vuotta täyttäneet eivät juurikaan tiedosta näitä tv ohjelmia enää.

Sanoisin ehkä vain, että tatuoinnit ovat tulleet näidenkin ohjelmien avustuksella hyväksytymmäksi. Siksi en puhuisi buumista, vaan sen jälkiaallosta ja sen vaikutuksista. Asiaa tuskin voidaan enään muuttaa vaan olisi parempi miettiä miten kaikkea paranettaisiin. Suuriosa tatuoijista haikailee muuten "vanhoista hyvistä ajoista" jolloin tatuointi oli aidosti steitmentti eikä vain nykyihmiselle "kun muillakin on" tyylisesti.

Alalla muuten ei sanota näitä tv-ohjelmia suurimpana edesauttajana vaan tribaalien tulon markkinoille. Sitä ennen puhuttiin enempi "oikeasta kuvasta". Tribaali helpotti ideaköyhää asiakasta toteuttamaan helpommin tatuointihaaveensa. Jotakuinkin puolet asiakaskunnastani ovat ns. Johtopäätöksesi on sitä mitä jokainen tatuoija peräänkuuluttaa. Itse kieltäydyn tekemästä nuorelle näkyvälle paikalle tatuointia ja usein laitan hänet miettimään omasta mielestäni arvelluttavaa kuvaa.

Se on suurempi ongelma, kuin mikään muu. Tähän toivoisin jotakin parannusta. Jos mietit oikein tarkkaan ymmärrät varmaan, että sinun olisi pitänyt jäävätä itsesi tästä keskustelusta. Ei varmaan löydy yhtään tatuoijaa, joka kertoisi sen kuinka syvältä tatskat todellisuudessa ovat. Palveluammatissa ei kusta omille nilkoille. Olet muuten harvinaisen typerä yksilö, jos et itse ole sisäistänyt miten suuresti mainosvoimat vievät juuri sinun alaasi. Minulta saa ainenkin totuuden, ehkä se ottaa päähäsi ettei suustani tule vain omia mielipiteitä vaan faktaa.

Kerrohan konkreettisia mainosvoimien tekoja alaani kohtaan. Enemmän, kuin yksi jotta voisimme puhua monikossa. Katso nyt vaikka tuosta: Tosiaan, aika jännä miten jotkut, alalla kymmeniä vuosia olleet tatska-gurut tai tatuointihistoriaan muuten vain syvällisesti perehtyneet henkilöt haikailevat vanhojen "hyvien" aikojen perään, jolloin tatuoinnit eivät vielä olleet ns.

Tatuointien historia on muuten sangen mielenkiintoista. Esimerkiksi luvulla merimiesten keskuudessa oli vallalla uskomus, että jos merimies tatuoi krusifiksin selkään, niin mikään paha ei uskalla hyökätä kristuksen kimppuun, ei ainakaan takaapäin.

Tatuointi toimi siis eräänlaisena suojelina. Ja kun merimiehet kiipeilivat korkeihin mastoihin, he otattivat siipien kuvia kroppaansa, jotta kiipeäminen olisi kevyempää. Lisäksi merimiesten keskuudessa kiersi legenda lokista, joka oli kuolleen merimiehen sielu.

British Army puolestaan tatuoi D-kirjaimen jokaiselle kiinnisaamalleen karkurille, kuin myös roomalaisilla oli aikoinaan tapana merkitä orjakarkurit omalla tatuoinnillaan. Ja kaikkihan tietävät natsien numerotatuoinnit vankien käteen. Japanissa tietyllä aikakaudella rikollisille tatuoitiin rangaistustatuointi, josta voitiin lukea hänen rikoshistoriansa.

Ja moniko nainen, joka ottaa delfiinin kuvan sääreensä tietää asian historiallisen merkityksen? Tapa on lähtöisin mikronesian alueelta primitiivikansojen uskomuksista, että delfiini suojelee hailta.

Nimittäin jos vedessä on delfiinejä, ei samoissa vesissä yleensä ole haita vaanimassa heidän henkeään. Ei sillä, että delfiinitatuointi olisi jotenkin erityisen ruma suhteessa muihin tatskoihin, mutta monet tatuointikuviot juontavat juuren paljon pidemmälle kuin nyky city-ihminen äkkiseltään ajattelee. Kaikesta huolimatta toivon sinulle hyvää jatkoa, pidän vastuullisesta tyylistäsi etenkin nuorten kohdalla.

Näinkin voi käydä Kyseinen tatuoija ei vaatinut ajanvarausta. Mallilehtiöstä löytyi todella söpö pikkuinen nallekarhu, johon ihastuin heti ja välttämättä halusin sen tatuoitavaksi olkapäähäni.

Vasta pari vuotta myöhemmin törmäsin netissä tähän samaiseen karhun kuvaan. Nyt pelkään, että minua luullaan pedofiiliksi. Olen jo keskustellut plastiikkakirurgin kanssa tatuoinnin poistosta ja nyt keraan rahaa sitä varten.

Olet huolissasi muiden ihosta ja heidän itkuista. Kun kirjoituksessa käytetään noinkin paljon tilaa kirjoitusvirheen katseluun tietää ettei ole aidosti mitään kunnon sanottavaa. Kertoisitko mikä tekee tatuointistudiosta kurjan? Pyydän ettet kirjoita paskaa, jos sanat loppuvat kesken. Vastaisitko miksi tatuointeja ei voisi markkinoida positiivisella asenteella, tai millä asenteella tahansa? Siis vastaus mielellään muulla, kuin tatskat on kurjia, se olisi hieman naiivia.

Vastaatko muihin kysymyksiini samalla, kun noinkin terhakkaasti suusi vaahtoaa? Ja yksikään tatuointi ei kaunista yhtäkään naista, ei missään tilanteessa, eikä milloinkaan. Joten vastaus on ettei tatuointeja kannata markkinoida naisille, koska näiden tatuointien poistaminen tulee kalliiksi ja kivuliaaksi.

Äläkä vaan ala sössöttämään, että ainakin sinun eukollasi on tatuoiteja. Voitele nuija jo rektumisi, se viheltää pahasti. Vaikeneminen on myöntymisen merkki. Olet samaa mieltä asiasta. Mielestäni on aika lapsellista esittää tuotakin asiaa jotenkin faktana ja ikäänkuin kaikki miehet ajattelisivat samalla tavalla. Helvetinmoista typeryyttä kuvitella, että tatuoidut naiset eivät voisi löytää miestä jolla on tatuointeja tai joka pitää niistä vain sen takia että itse olet tuollainen tyhjänpäiväinen kitisijä.

Jos et muunlaista naista saa kuin vastenmielistä omasta mielestäsi niin sehän kertoo sinusta aika paljon.. Olet tavallaan ihan oikeassa, sillä onhan tatuoiduille naisille oma kohderyhmänsä.

Nämä ovat niitä bordelleissä käyviä runkkareita ja naiset ovat ilotyttöjä, jotka markkinoivat omaa tavaraansa. Olen pyytänyt avovaimoani piilottamaan olkapäässä olevan horoskooppitatuoinnin peittävällä vaatetuksella kesät talvet. Hän on siihen pitkin hampain suostunut. Joskus kesäisin 30 asteen keleillä hänen tekee mieli paljastaa olkapäänsä mutta siinä vaiheessa häivyn paikalta.

Saunassakin pitää käydä eri aikaan. Ei ihan helpoin suhde mutta näin on menty 4 vuotta. On täällä hulluja kirjoittajia. Tässä yksi tatskapelle feikkaa itseään. Ja jälleen yksi tyjänahka idiootti aukoo avoimena ammottavia aivojaan. Nyt ei ole tatskapellellä kaikki yläkerran matot ihan suorassa.: Kyllä on tyhjänahoilla paska elämä kun pitää kaikki päivät notkua vihaavansa asian parissa ja julistaa näille ihmisille että he ovat huoria ja luusereita.

Ettei vain jotain jotain ongelmia sittenkin siellä päässä? Voisitte ampua itsenne jos mieluummin nysväätte netissä tatuointipalstalla itkemässä kuinka kamalia tatuoinnit on, sen sijaan että viettäisitte laatuaikaa perheidenne kanssa tai tekisitte jotain rakentavaa. Noh, onneksi kohta päästään eroon teidän vanhoillisesta sukupolvestanne, tuollasia valittavia ja kaukana menneisyydessä eläviä muistivikaisia käppänöitä ei jää kukaan kaipaamaan: Sehän teitä vituttaakin, kun tatuoiduilla on aina toisensa ja teillä vain vihaa ja inhoa sydämessänne, ja pehmustettu koppi vanhusmielisairaalassa jossa yksin itkette itsenne uneen koska tatuoinnit pilaavat maailman..

Tatuoidut on vähä niinku samaa jengii ja puhalletaan yhteen hiileen saman laiset ajatus maailmat ja jos on paha paikka voi aina pyytää apua tatskakamulta.

Ei joudu koskaan yksin,on kiva kuulua yhteisöön. Tästä voi päätellä, että kiinnostusta tatuointeihin on, sillä miksi muuten nämä puhdasihoiset tulisivat tänne kirjoittelemaan ja arvostelemaan?

Ja miten ylipäänsä ovat eksyneet tänne? Tässä taas yksi yleistys tatuoiduilta. Tällä palstalla käyminen riittää perusteeksi, että on kiinnostunut tatuoinnin ottamisesta. Mitäpä jos jättäisit ajattelun sinua hieman älykkäämmille, ettei vaan sinua satu päähän. Johtuu varmaan siitä, että suomalaiset naiset haluavat olla kovia jätkiä. Toinen merkittävä piirre on laumasieluisuus: Varsinkin, jos jokin ilmiö esiintyy naistenlehdissä tai töllössä tosi-tv-sarjoissa.

Juu, puhdasnahkaiset eivät muuta teekkään kuin yleistävät ja lokeroivat ihmisiä joten pidäpä turpasi kiinni tuosta aiheesta.

Mikä pakottava tarve tatuoimattomilla on tulla tänne "keskustelemaan" tatuoinneista, eli haukkumaan tatuoituja ihmisiä todella rumasti ja kitisemään ventovieraiden ihmisten elämästä?

Ja sitten tietysti ihmetellä muka yllättyneenä kun samanlaista paskaa alkaa sataa sinne päin kun muutamat tatuoidut yrittävät asiallisesti teille tyhjänahoille tyhjäpäille vastata. Että kyllä teitä ääliöitä jollain tasolla on pakko kiinnostaa tatuoinnit jos jaksatte tänne tulla ulisemaan. Mitä muutakaan te haluaisitte kuin haastaa riitaa eli päästä purkamaan jotain omaa käsittämätöntä pahaa oloanne tatuoituja kohtaan?

Minä en pidä esim. Joten en mene puutarhanhoito-palstalle kertomaan kuinka kyseistä asiaa harrastavat ihmiset ovat idiootteja ja heidän harrastuksensa on perseestä. Tässä tatuoitujen ja tatuoimattomien ero. Pikkusieluiset kitisköt eli tatuoimattomat valittavat päivästä toiseen tatuoitujen alemmuudesta ja vietätte katkeraa elämää vihaamanne asian parissa.

Tatuoidut puolestaan elävät ja antavat toisten elää, eivätkä varmasti jätä tatuointia ottamatta sen takia että joku peräkylän pertti vähän vinkuu jossain suoli Idioottejako te oikeasti olette vai luuletteko että tatuointien ottaminen loppuu tuollaisella toiminnalla? Pitäisikö minun nyt sitten mennä poistattamaan kuvani kun joku idiootti vähän itkee jossain nettipalstalla?

Tässä näkee tatuoitujen ja tatuoimattomien eron: Meitä ei kiinnosta mitä muut tekevät, pyrimme vastaamaan yli yhdellä lauseella ja järkevästi, kun taas tatuoimattomat heittävät jotain typeriä yhden tai kahden lauseen herjoja joita ei perustella mitenkään. Jatkakaa toki, korostatte vain omaa idioottimaisuuttanne Jos kuvittelet pitkän pötkötekstisi jotenkin parantavan vaikutelmaa tatuoiduista, niin vaikutus on kyllä päinvastainen.

Jotenkin pöljän ja yksikertaisen kuvan sinusta saa. Mielestäni tatuoinnit ovat tyhmä tämän hetken trendi jolla yritetään osoittaa jotain wannabe-vakaumusta milloin mihinkin asiaan esim bändiin tai ihmiseen tai aatteeseen. Ihmiset ei tajua että jos ne on niin tosissaan jonkun asian suhteen niin se juttu kestää tyyliin loppuelämän ilman ihomerkkejäkin. Nyt halutaan ottaa merkki jotta näytetään muille että ollaan tietynlaisia kun oma persoona on muuten hukassa.

Kamala ajatus jos mullakin ois edelleen kolmonmuotoinen kestopermis luvulta kun silloin se oli se juttu. Ihoni haluan pitää naturell. Se on kaunis sellaisena. Teininä olisin halunnut varmaan jonkun perhosen nilkkaan tai vähän sen jälkeen ns.

Huh, onneksi en ottanut. Suurin osa tatuoineista on kamalia tai vaan jotenkin tyhmiä. Vähemmän hienoja on vähemmän ja hienoja ei lainkaan. Niin mutta mitä tatuoidut tekevät tuolla tiedolla? Kyllä me tiedämme että kaikki maailman ihmiset eivät tatuointeja rakasta ja se on ihan fine, mutta teille se ei tunnu sopivan mitenkään että jotkut pitävät tatuoinneista. Jos se ei liity teihin mitenkään niin mitä väliä sillä oikeasti on?

Kyllä aikuisten ihmisten pitäisi hyväksyä erilaisuutta ja jos sinä pidät tatuoimatonta ihoa parempana niin selvä, osoittaa kuitenkin aikamoista ahdasmielisyyttä että vaadit kaikkien muidenkin ajattelevan samalla tavalla. Miksi siis tatuoidut eivät ole vaatimassa että kaikkien on pakko ottaa tatuointeja koska se näyttää paremmalta meidän mielestämme?

Se nyt vain korostaa omaa tyhmyyttäsi entuudestaan, että sanot sellaista ihmistä yksinkertaiseksi joka vain haluaisi että toisten jatkuva mollaaminen jonkun pinnallisen asian puolesta loppuisi, se ei nimittäin synnytä mitään muuta kuin pelkkää riitelyä.

Ihankuin pikkulapsia yrittäisi opettaa sietämään erilaisuutta ja että toisten kiusaaminen on rumaa, näytti tämä sitten miltä tahansa.

Sitten ne ihan oikeesti ittekkin luulee että se on coolia. Sama juttu näillä naama-ja alapään raudotuksilla. Ja edelleenkin, mitä helvetin väliä? Kaikki maailman naiset eivät ole täällä sinua varten, kestä se. Itsekään en tuollaista pikkusieluista ja akkamaisesti kitisevää kyttääjää ottaisi, vaikka olisin puhdasnahkainen joten se siitä. Aika moni oman sukupolveni mies vuotiaat , tuntuu pitävän tatuoinneista ja tatuoiduista naisista.

Minäkin katselen lähinnä vain tatuoituja miehiä joten miksi valitatte? Joten haluatko kertoa minulle, mistä sinun ja kaltaistesi jatkuva tarve arvostella erilaisia ihmisiä oikein tulee? Ja mitä luulette saavuttavanne sillä?

Myönnätkö että yritätte vain haastaa riitaa koska ette osaa keskustella? Tuollahan olisi sekin ketju minne vaadittiin asiallisia kommentteja jos tatuoimattomat haluaisivat tulla älyllisellä tasolla perustelemaan tuota sairasta ja ahdasta maailmankuvaansa, mutta eipä teitä ole siellä näkynyt. Myönnätte siis, ettette kykene keskustelemaan asiallisella tasolla? Yleensä tatuoimattomat ovat ainoita, jotka kuvittelevat että tatuoidut luulevat olevansa "cooleja", "koviksia" ym.

Me emme ole tätä missään mainostaneet, ainoastaan sanoneet että asia EI ole näin, vaan otamme kuvia vain omaksi iloksemme ja ne miellyttävät meidän silmäämme. Tuollaiset olettamukset, taas kerran, tekevät vain teidät idiootin näköiseksi. Kai muuten myös livenä uskallat huudella tuollasia mielipiteitä vai huuteletko sinä kakkahousu vain netissä?

Luepa viestisi uudelleen ja mieti oliko se asiallista tasoa, jota niin tunnut perään kuuluttavan. Vai onko tässäkin asiassa tatuoiduilla jotain erikoisoikeuksia? Sanopa mitä asiatonta siinä sitten oli? Se on mielestäni erittäin asiallinen kun vertaa sinun kirjoittamaasi? Aika pahasti saivat tatuoidut nokkaansa tässä ketjussa. Hyvä puhdasihnoinen, minun mielestäni viestissä luki "että kiinnostusta tatuointeihin on", eikä "haluavat ottaa tatuoinnin" Lue ennen kuin kommentoit.

Samoilla linjoilla aloittajan kanssa, nainen on todellakin kauneimmillaan ilman tatskoja. Perustaisikohan joku sosiaaliseen mediaan ryhmän: Tämän päivän ihmisluonnetta leimaa lyhytnäköisyys. Se tulee esiin ihan kaikessa. Eli tatuointien vastustajien luonnetta leimaa lyhytnäköisyys. Se todellakin tulee esiin ihan kaikessa ja sen huomaa selvästi. Mulla itselläni ei ole mitään tatuointeja vastaan,vaikka ei niitä olekaan. Se on ihon raiskausta kaikilla ihmisillä. Miehellä se antaa jonkinlaisen ikävän "alamaailman" vaikutelman.

Silti sanon ,että ryyppäävä nainen on kaikkein äklöttävin. Ennenvanhaan sitä pidettiin erittäin häpeällisenä.

Tatuoiminen ei ole mitään raiskaamista. Jokainen joka tatuoinnin ottaa,niin ottaa omasta halustaan,eikä sitä laiteta kellekään väkisin. Se ei suinkaan anna mitään ikävää alamaailman vaikutelmaa ja sopivasti on rahaa.

Taidat olla vaan kateellinen tatskoista,mielesi tekee ottaa sellainen mutta et uskalla. Minä taas sanon että ryyppäävä mies on kaikkein äklöttävin ja sitäkin pidetään häpeällisenä. Sanon myös senkin että se on kateutta jos arvostelee kenenkään tatskoja ja bilettämistä,taitaa näitä arvostelijoita vaan harmittaa kun eivät itse uskalla ja nyt sitten tulevat tänne itkemään ja haukkumaan muita.

Tatuoinnit sopii rumille naisille. Kaunista naista ne eivät kaunista: Miten joku ihmisen raapustama piirustus voisi mennä ohi sen mitä kaunis ihminen on luonnostaan??? Tatskat sopiikin kaikille kauniille naisille ja komeille miehille. Kaunista naista ne kaunistaa kyllä,sekä komeaa miestä ne komistaa. Mielestäni rumaa ihmistä ei ole ja tatskat ei rumenna ketään ja kauneus,sekä komeus onkin katsojan silmissä: Olet vaan kateellinen tatuoiduille ja sua haluttaisi ottaa tatska,mutta et uskalla ja siksi sanot noin,no ymmärtäähän sen.

Mulle kävi niin, että otin yhden kuvan ja tekijä kehui kuinka hän tykkää just tehdä tätä aihetta ja tyyliin "ai että kun tulee hieno", kun näin lopputuloksen, niin pettymys oli sanoinkuvaamaton. Ekana yönä en pystynyt edes nukkumaan kun pulssi hakkasi hulluna järkytyksestä ja mietin mitä menin tekemään Mukanani oli tulostettu värillinen malli ja halusin just sellasen, niin lopputulos oli jotain ihan muuta.

Peitekuvaakaan ei oikein päälle voi ottaa kun on sen verran kookas ja mustan päälle voi laittaa vain mustaa. Pitää vain yrittää keksiä jotain parannuksia jne.. Liekö tuo tekijä ollut joku taitamaton ja kokematon tunari. Kannattaisi mennä ihan ammattilaiselle laitattaa tatuointi,eikä antaa kenen tahansa miten sattuu söhertää.

Mutta näitä tälläsiä on Suomessa aika paljonki jonka kuvia joutuu joku toinen sitte koittaa korjailla. Eikä suinkaan raha sitä määrää vaikka maksais kuinka paljon tahansa lopputulos voi olla mitä vaan. Niin, joiltakin pääsee unohtuu, et tatuoiminen on käsityötä ei kopikonemaista jäljentämistä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Itsekin haaveilin nuorempana tatuoinnista, mutta onneksi en ottanut.

Nyt vajaa 10 vuotta myöhemmin sitä tajuaa, että tatuointi on sama kuin lihan leimaaminen. Esim aikuisviihde-elokuvissa jokaisella on jonkinnäköisiä tatuointeja. Tatuoinnit ovat merkki itsetuhoisuudesta, viestivät kantajansa itsetuhoisuudesta. Usein itsemurhan tehneellä henkilöllä on tatuointeja. Myös huumeidenkäyttäjillä on lähes aina tatskoja.

Millainen otanta tähän tutkimukseen oli, vai onko kyse vaa omista kokemuksista. Onhan se hirvee ilmestys,kun joku kg nainen 'bikineissään' esittelee käsivarressaan olevaa kyhäelmää Tatuoidut ovat älyllisesti heikkoja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ei tuohon mitään tutkimusta tarvita. Jotkin taiteilijat sekä luonnonlahjakkuudet ovat eri asia, mutta muuten tatuoitu henkilö edustaa kuvineen alempaa älyllistä tasoa. Asia on helppo todistaa. Ihmiset on vaan niin idiootteja, että pitää leimata kroppaan kaikenmaailman turhuuksia.. Itselläni ei tatuionteja ole eikä tule.. Itsetunto on kohdillaan, joten niitä en sen kohotukseen tarvi. Taidan tätä menoa muuten olla muodissa muutaman kymmenenvuoden kuluttua..

No todista pois trollipoika. Sormet pois rektumista ja todista ja perustele! Pitäis olla jo tääl, kun on niin helppoa. Et kai kirjoitellut vain skeidaa. Ymmärrettäväähän se tosin on, kun retumissas näpit jatkuvasti on.

Mitä hyötyä siitä muuten on, että olet täällä kitisemässä siitä mitä täysin ventovieraat ihmiset tekevät? Tuntuu, että pidätte itseänne jotenkin huonompina ihmisenä koska teillä ei ole tatuointeja, ja sen takia yritätte niin hanakasti alentaa tatuoituja.

Miksi kukaan tatuoitu ei ole aloittanut ketjua tatuoimattoman ihon rumuudesta, tai kuinka kaikkien pitäisi ottaa tatuointeja? Ainoat säälittävät vinkuiikat tällä palstalla ovat tatuoimattomia, joilla on jokin käsittämätön tarve puuttua toisten tekemisiin. Kai arvostelette kadulla kulkiessanne myös rumia, ylipainoisia ihmisiä, huonosti pukeutuvia tyyppejä ja kaikkia, jotka eivät teidän silmäänne miellytä? Koska tottahan toki jokainen maailman ihminen on vain juuri sinua varten täällä, ja sinun silmääsi miellyttämässä.

Että voi olla sairasta porukkaa.. Voi trollipojulla olikin vain suuret puheet, shaissee sylkee Mitäpä jos vetäsit äitis tussun päähäs ja menisit takaisin nurkkaan nukkumaan, kun et hallitse hyvää kielenkäyttöä. Nainen jolla on tatuointi on mielestäni halvan tuntuinen, ei seksikäs. Jos siis naisella tatska, ei kiinnosta.

Tarkoitan siis, että hän on mennyt ikään kuin muodin mukana tyyliin: Mutta sellaisen selvittäminen vaatii kyllä hieman enemmän, kun pari viestin vaihtoa. Jos mä sanon et hypätkää naiset ilmaan, niin ei se varmaan meinaa et kaikki maailman naiset on hyppäämässä? Vaikka sinänsä ei tarvitsisi, niin voin mainita, että ystäväni on hoikka ja treenaa aktiivisesti — ja ei, hän ei todellakaan kärsi edes kilpirauhasen vajaatoiminnasta joskaan sillä seksikkäät kotirouvat oili virta ei luulisi ihan kauheesti olevan väliä, etenkään siinä vaiheessa, kun olet vaihtanut ihmisen kaksi vasta muutaman viestin. Loosen baarimiljöössä, jossa ei ole esitanssijoita vain lujasti oman arvonsa tuntevia rokkaavia miehiä ja naisia kaikilta elämän aloilta.

0 thoughts on “Seksikkäät kotirouvat oili virta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *