Thaimaa huorat suomi

thaimaa huorat suomi

Jätän joka kerta vähintään satasen tipin se on kuitenkin vain 2,5 euroa, minulle mitätön summa toisen tuntipalkka, ja sekin vain silloin kun on töitä. Kuten jo älähdyksestä huomaatte, se on keskivertoa isompi tippi. Tosin olen huomannut tunnin hieronnan usein kestävän 1,5 tuntiakin, lisäksi manikyyrit ja pedikyyrit on tehty aina maksutta pyytämättä. Maksua niistä ei ole koskaan suostuttu ottamaan, vaikka olen tarjonnut. Miten selität sen ettei mulle ole kertaakaan ehdotettu seksiä, eikä intiimihierontaa, happyendistä puhumattakaan????

Olen kuitenkin ihan normaalivartaloinen normaalin näköinen, ja pitkänä, vaaleana, hyvissä hotelleissa asuvana, itsestäni huolehtivana, thaita vähän puhuvana, varmastikin keskivertoa mielenkiintoisempi.

Minä selitän sen sillä että pitää tietää miten ja minne matkustaa. Ei pidä tyytyä toisten jämä matkoihin, vaan ottaa parhaat päältä.

Törky on törkyä thaimaassakin sitä en kielläkään,mut ne voi helposti välttää. Enkä usko että ketkään naiset siellä miehiä raiskaa, se on kyl miehen valinta aina. Suomi on hiton rasistinen ja sikailijoita tulvillaan.

Täällä ennakkoluulot, ja vihamieliset asenteet hallitsevat ajatusmaailmaa, jota ruokkivat täydet typerykset, kuten tämäkin ketju eittämättä osoittaa. Nuukaillaan mitätömillä tipeillä, ja nautitaan toisten kurjuudesta, hitto ku hävettää olla suomalainen.

Suomessa on ollut ihan koulutettujakin thai hierojia, mut kuka sinne menisi nauttimaan, koska yleinen mielipide on sitä vastaan, ja jokainen thaikku leimataan huoraksi, tuntematta ihmisiä ollenkaan. Oikeat hierontapaikat eivät siis ole kannattavia, ja just noiden runkkarien takia jotka niissä väärissä paikoissa käy, kunnolliset paikat ovat lyhyt ikäsiä.

Siis vika on suomalaisissa ei thaikuissa. Tuskin normi suomi nainenkaan tykkäisi että asiakkaat ehdottelisivat maksullista seksiä, vaan pistäisi mielummin pahoilla mielin yrityksensä kiinni. Mitä tulee niihin massage huutoihin nii kyllä siellä kuuluu ihan yhtä usein myös taksitaksii huutoja, samoin vaatekauppiaat huutelevat huomion kiinnittämiseksi, jopa kalakauppiaat.

Oletko ajatellut että se kuuluisi osana heidän kulttuuriin, samaa olen itse kokenut suomessa esim. Ovatko siis suomalaiset markkinat huoramarkkinoita? Toivottavasti ei sentään Jos väität thaimaalaista kulttuuria lepsuksi seksistiseksi, niin siihen verrattuna suomalaiset naiset ovat porttoja juoppoja kaikki.

Pysytäämpä siis totuudessa, eikä yleistetä. Itse tunnen useampia thaikkuja joille esiaviollinen seksi on mahdottomuus, kuin suomalaista, joka olisi neitsyenä naimisiin mennyt. Yhtäkään sellaista en tunne, tunnetko sinä? Samoin puolet tuntemistani thaimaalaisista naisista, ovat absolutisteja eivätkö nauti alkoholia ollenkaan.

Suomessa se on kuitenkin melko harvinaista. Samoin olkapäät, tai napaa paljastavia vaaatteita en tutuillani thaimaalaisilla naisilla ole nähnyt. Shortsit tosin saattavat olla lyhkäsiä.

Samoin kuvottavat lävärit ja tatskat puuttuvat ainakin ystäviltäni, ja he itsekin kauhistelevat moista mauttomuutta. Suomessa alkaa olla vaikea löytää tatuoimatonta naista pikapuolin.

Itse en ole nähnyt edes thai naista ikinä pelkissä bikibeissä. Uimassakin olen nähnyt heitä ani harvoin, ja silloinkin heillä oli paidat päällä ja housut jalassa. Mut ah se niiden ihmisten kaunis käytös, pakottaa minutkin käyttäytymään.

Huvittavaa, kun alkaa menemään kädet väkisinkin vai tervehdykseen. Pitää pitää joskus käsiä oikein taskussa ettei menisi kämmenet kevyesti vastakkain sydämen korkeudelle. Tällainen räävitön ketjukin kun tämä suurelta osalta on, tuskin olisi mahdollinen thaimaassa. No ehkä me suomalaisetkin joskus opimme kunnioittamaan kaikkea kaunista kaunista. Hävettää olla Suomalainen , Kiitos hyvin kirjoitettu!

Olisipa täällä enemmänkin näin fiksuja juttuja, tympäsee nuo - jotka jotain luulevat tietävänsä - täysin ennakkoluulojensa vankeja. Kulttuuri Aasiassa on täysin toisenlainen kun meillä junttikansalla, jollei mitään muuta ymmärrä kun etsimällä etsiä arvosteltavaa-seksimatkailusta. Lienee viisainta pysyä omissa pienissä ympyröissä. Miltäkö miehen vaimosta tuntuu, jaa-a onnellisessa parisuhteessa elvän miehen kun ei tarvitse hakea palveluita muualta.

Tavallinen , normaali " mässäge" ei todellakaan ole mitään " huorien" hommaa. Takuulla Ei yhtään miestä ole väkisin viety, vaikka rohkeneekin liikkua ulos "paketti matkojen hotellin rauhasta".

Vahvasti luulottelua , huomaa , ettet ole Thaimaassa ikinä käynytkään. Ihankos olet ITE käynyt toteamassa, ettei vaan olisi vääristyneen mielikuvituksen tuotetta, läpeensä mätää lienee jossain lähempänä. Kyllä itsekin jo markka aikana annoin hyvästä hieronnasta 50 tai bahtin tipin. Ei se ole siitä juuri miksikään muuttunut, toki 80 luvulla hieroivat 80 baht: Kehittyvänä talöutena Thaimaassa palkkataso on noussut yleisen elintason kehittymisen myötä.

Toki ansaitsevat vieläkin puolet verrattuna esim Balttien palkoihin verrattuna, mutta kyllä siellä palkallaan ellää, mutta ei rikastu. Hesarin tempaus kertoo lähinnä vihervasemmistolaisten feministien mielivallasta Hesarissa. On ihmeellistä kuinka Hesari monin tavoin hyssyttelee ja salailee muiden maahanmuuttaja ryhmien tekemiä oikeasti isoja ja vakavia rikoksia.

Esimerkiksi raiskaajista ei kerrota tarkkoja tuntomerkkejä ja etsistä taustaa silloin kun he eivät ole suomalaisia, mutta Thaimaalaisia lyödäänkin sitten samaan aikaan leimakirveellä valtavalla voimalla. Hesarin jutun tulos ei lienyt kovinkaan monelle mikään yllätys. Paljon huomion arvoisempaa olisi pohtia miksi Hesari tekee tuollaisen valtavan usean toimittajan offensiivin näitä "thaihierojia" kohtaan?

On se nyt kauhean hirveä rikos todellakin jos joku "hieroja" hieroo hierottavan selän lisäksi hierottavan peniksen molempien yhteisestä sopimuksesta kenenkään ketään mihinkään pakottamatta. Mikä siinä onkaan että sinua noin risoo se mitä kaksi aikuista ihmistä tekevät muiden katseilta suojassa yhteisestä sopimuksestaan.

Miten tämä on sinulta pois, kerro oi Amalia, kerro? Miten tämä Helsingin Sanomien vihervasemmistolaisten feministi toimittajien "onnistunut" täsmäisku auttoi näitä hierojia? Hyvin onnistuivat Helsingin Sanomien feministit mustamaalaamaan kaikki Suomessa asuvat Thaimaalaiset joilla ei ole mitään tekemistä näiden hierontalaitoksien kanssa. Vie nyt vielä vuosien takaa onnittelu terveiset näille ihailemillesi toimittajille. Suomessa seksin myynti ja ostaminen on laillista, mutta tämänhän sinä kyllä taisitkin jo tietää, vai mitä?

Varmaan olet tietoinen siitäkin, että Suomessa suomalaisetkin naiset myyvät seksipalveluitaan ihan omasta vapaasta tahdostaan ja ilman taloudellista pakkoa? Miksi haluat vastaavan toiminnan kieltää juuri thaimaalaisilta, miksi oi rasisti Amalia? Kerro Amalia miksi sinä vihaat ja jahtaat Suomessa asuvia Thaimaalaisia tavallasi vuodesta toiseen ja vihaat koko Thaimaata? Millainen on ihminen joka vuodesta toiseen roikkuu kirjoittelemassa törkyvihakirjoituksiaan Thaimaan matkailusta täällä Thaimaan matkailu palstalla?

Olethan sinä itse niin monesti vannonut ja vakuuttanut että et itse ikinä aio Thaimaahan matkustaa. Sairas ihminen olet, ressukka, eikö sinulla ihan oikeasti ole elämässäsi muuta sisältöä? Mikä tai kuka on Sika-Amalia. Onko se joku tietty häiriintynyt, mielenvikainen, seksineuroottinen idiootti henkilö.

Taidat itse ihannoida sikailua thaikussa. Sinä Sua kaikki häpee, kuinka suomalainen voi olla noin hullu, jojota itses. Koirilta lähtee kielistä nahka ja limakalvot turpoavat ja märkivät niin - että koirat kokevat lopulta kiduttavan tukehtumiskuoleman.

Tämähän on todella törkeää itsekkyyttä ja kärsivien eläinten hyväksikäyttöä näiltä joiltakin suomalaisilta feministeiltä, siis varsinaista eläinrääkkäystä, mutta mitäpä muutakaan näiltä mieleltään sairailta hirviöiltä voi odottaa. Nämä Sika-Amalian levittämät tappajabakteerit voivat kuitenkin levitä koirista viattomiin lapsiperheiden isiin ja lapsiinkin.

Kaikkien Turkin matkaajien tuleekin olla kulkukoirien suhteen hyvin varovaisia. Kulkukoiria ei pidä laskea nuolemaan käsiä ja jos joku vaikkapa lapsi tietämättömyyttään näin tekee, on hänen kätensä välittömästi desinfioitava mahdollisimman voimakkailla bakteereja tappavilla aineilla ja tämän jälkeen saatettava lääkäriin jatkotoimenpiteitä varten.

Hyi saatana millaisia hulluja tässä maassa asustelee ja vielä viitsii paskantaa saastaiset ajatuksensa tänne matkailupalstalle. Miksi ihmeessä ylläpito ei puutu tällaiseen törkyyn ja poista HETI tuollaisia töherryksiä, kysyn vaan. Itse tuo idiootti tuskin ymmärtää lopettaa tuota oksettavaa kirjoitteluaan! Mikähän ihmeen asiantuntija tämäkin tyyppi luulee , uskoo olevansa.

Heikoilla argumenteilla väittelee, Meillä täällä hyvinvointivaltiossa ei ole varaa, arvostella , eikä kuvitella tietävämme tilanteesta jossa Thaimaalaiset , köyhissä oloissa elävät tytöt elävät. Ei ,suinkaan , se ettemme me , tavalliset matkailijat voisi lomakohteeksemme valita Thaimaata, yhtään auta asiaa.

Päinvastoin lisää asennetta , eli sinne mennään nauttimaan lomastamme. Mutta nämä on näitä juttuja, jotka jokaisen täytyy mennä paikan päälle toteamaan. Eli hyväksytty ja avoin seksiturismi, tautejen kuten tippuri, kuppa ja hivi levittäminen prostun kautta eteenpäin, ne ei ole ensinkään mitään leikin asioita tai asioita, joissa vedotaan Thaimaan prostun kieltävään leikkilakiin. Se ei liene turistin syy, että maa makaa niinkuin petaa. Thaimaa on monipuolinen lomakohde, joka tarjoaa lomakohteita vilkkaista lomametropoleista pieniin, uneliaisiin kyliin ja saariin.

Käytä veronpalautukset hemmotteluhetkeen lämpimässä. Varaa edullinen loma Finnmatkojen Veronpalautusmarkkinoilta. Asian voi tarkistaa ihan itse tilastokeskus. Joten turha tulla norsunvittunaamainen huora jauhamaan kateellista paskaasi tälle palstalle.

Noh noilta olisit voinut suojautuakin, jos olisit halunnut. Kyllähän se on ihan selvä asia että sukupuolitaudeista pitää syyttää aina vain ja ainoastaan itseään, ellei kyseessä ole raiskaus, tai verensiirron, istukan yms välillä saatu tartunta.

Mut thaimaalaiseen kulttuuriin ei taida raiskaukset oikein sopia, toista se on islamimaissa, joissa vääräuskoiset ovat vapaata riistaa. Et voi ,moukka ,syyttää asiakasta jos huora ei suojaudu. Joku peräkammarin poikahan voi nähdä haisurevan huoralla panomaassa vaikka ensi kertaa. Totuus on se että jos olet sukupuoliyhdynnässä, ja et suojaudu, saat taudin, vika on sinussa.

Ihan ei ole maalla eikä kansallisuudella väliä, jos harrastat seksiä vapaaehtoisesti, ja saat tartunnan peilissä näkyy se jota voi kiittää. Suomessa ei niin peräkammarinpoikaa olekaan, aikuista, joka ei tietäisi miten suojautua tartunnalta.

Jos olet suojaamattomassa yhdynnässä se on riski, jonka on itse valinnut. Jos syytät alkoholia, selvänä olet alkanut juomaan, sekin ollut valintasi. Tottahan toki siitä voi tulla katkeraksi, ja suuttuakin. Varmasti syyttääkin ensin sitä kumppania. Mut aina viimekädessä jokainen aikuinen on itsestään vastuussa. Asian voi tarkistaa hankimalla esteettömyystodistuksen jos ei tiedä onko itse itsestään vastuussa.

Hallitsee itseään ja omaisuuttaan, kuten asian virallinen termi kuuluu. Itse en ainakaan harrastaisi seksiä ammattilaisen kanssa ollenkaan, ja en missään tapauksessa ainakaan suojaamatonta seksiä.

Vai voiko joku aikuinen oikeasti väittää ettei tiennyt tartuntariskistä ammattilaisen kanssa, vai meinasiko joku ammattilaista neitsyeksi, vai mikä tämä ajatuksen kulku ihan oikeasti on ollut???

Ihan noin hölmö ei saisi olla maailmalle lähtiessä, anteeksi nyt vaan Eihän tarjoilikaan sano että älä nyt viinaa juo jos haluat huomenna olla terve, vaan kantaa kaksinkäsin. Eikä se huominen pääkipu ole tarjoilijan vika Joku tasohan se olla pitää, suomiämmä on alle arvostelun.

Tosiasiaa ei paskaa Thaimaan prostituutio Kaikki tuntevat Suomen huorista ja läskeistä ryhävalaistaan. Suomalaiset ovat jostain syystä kutsuneet heitä naisiksi, noita norsunvittunaamaisia marmattavia feministejä, katkeria ja kateellisia huoria. Thaimaalaiset eivät monestikaan pidä siitä, että heidän kotimaataan seksikohteeksi, se johtuu vain ainoastaan noiden katkerien läskien hylkeiden panettelusta, ketään muita kuin länsimaalaisia eritoten suomalaisia ämmiä voidaan syyttää siitä, että Thaimaata kutsutaan seksikohteeksi.

Todenmukaisempaa olisi kutsua sellaisia ulkoilmabordellimaita seksikohteiksi, kuten Turkki, Tunisia, Italia jne. Prostituutio on laitonta Thaimaassa, kuten Suomessakin, mutta suomalaiset ovat taitavia kiertämään lakia. Suomalaiset naiset, jotka tiedän eivät ole koskaan ahkeria, empaattisia tai ulospäinsuuntautuneita. Suomalaiset huorat tulevat köyhistä oloista ja heillä on erittäin vähän älyä, sitävastoin vallanhalua ja agitointihalua on vaikka muille jakaa.

Koska suomalaisten huorien älykkyys on vähäistä ja heidän sosiaalinen elämänsä suuntautuun esim. He ovat alinta kastia, mutta pitävät itsestään suurta metelia, kuvittelevat olevansa jopa yhteiskunnan vaikuttajia, egoltaan astuneet liian suuriin saappaisiin. Suomalaisten huorien taktiikka on erilainen muista maista. Huorat yleisesti vain levittelevät persettään kaikille halukkaille, ja missä tahansa kun he huomaavat saavansa valtaa alkavat ottaa siitä maksua, kuten esim.

Thaimaassa naiset, aivan kuten muuallakin maailmassa, kuitenkin pyrkivät saamaan miehet rakastumaan heihin, tämän yleisesti vallalla olevan evoluution mukaan, joka monesti onnistuukin. Kun taas suurin osa suomalaisten suomalaisista naisystävistä on entisiä huoria, välimerellä persettään jakavia ryhävalaita. Ei ole mahdotonta muodostaa toimivaa parisuhdetta thaimaalaisen naisen kanssa mutta on hyvä muistaa, että Thaimaassa rahalla on mentaalisesti eri merkitys kuin meillä Suomessa.

Tuota on erityisesti monen suomalaisen naisen, heillä olevan kilpailutilanteen takia vaikea käsittää, jolloin he provosoivat tilanteen oman makunsa mukaan haukkumalla thaimaalaisia. Vähän enemmän asennetta siihen lomailuun! Mikä on suomen uhka jos tänne tulisi thaimaasta budhalaisia? Budhalaisuus on rauhan uskonto. Minä uskon että heidän on helpompi intekroitua suomalaiseen yhteiskuntaan, koska heidän uskonkäsityksensä eivät ole ristiriidissa suomenlakien kanssa.

Sen sijaan islami maissa on erilainen kulttuuri, johon kyllä kannattaa tutustua, ihan oikeasti. Ja sitten kertoa onko heidän ajatuksensa kuinka yhdenmukaisia omienne kanssa.

Itse en ainakaan matkustaisi islamilaiseen maahan, enkä usko että yksikään itseään kunnioittava nainen suostuu moiseen matkaan. Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin naisia viehättävän välimeren kohteissa eli pitkälti muslimikulttuureissa miesten huomio ja kepeä flirtti.

Sitä samaa naiset eivät saa eivätkä pääse kokemaan äijien pillulaaksossa taikkulassa. Jos annetaan vaan kaikkien pitää omat uskontonsa ja muutkin luulonsa, luulisin miehiä viehättävän Thaimaan kohteissa ja pitkälti aasialaisten naisten huomio ja kepeä flirtti.

Sitä samaa miehet eivät saa eivätkä pääse kokemaan ämmien kyrpälaaksossa anaalitoliassa. Pattaya on myös iso kaupunki, joten seksikaduille ei ole välttämätöntä edes mennä. Osan turisteista näin näkyvä seksi saa hämilleen. Toisille paikka on kuin karkkikauppa, josta joka ilta voi hankkia uuden herkun itselleen. En ota tässä jutussa kantaa lieveilmiöihin prostituution ympärillä, enkä arvostele, vaan yritän vain hieman avata sitä, miten kombo Pattaya ja seksi toimii.

Näissä paikoissa ovat ne fiineimmät naiset. Kaikki eivät välttämättä edes ole halukkaita lähtemään kenenkään miehen matkaan. Tytöt tienaavat yleensä hyvin ja heillä saattaa olla vakiomies, joten heillä on myös mahdollisuus olla valikoivia asiakkaidensa suhteen. Gentleman clubit ovat näistä suljetuimpia ja myös hienoimpia.

Ne sijaitsevat yleensä kokonaan erillään menopaikoista ja voivat olla hyvinkin kalliita, sekä tyylikkäästi sisustettuja. GoGo ja Coyote ovat länsityylisiä strippipaikkoja tai ns. Näitä paikkoja on Pattayalla yli Paikkojen drinkit ja oluet ovat kalliita. Osa tytöistä on vietävissä hotelliin.

Kun laskee shown sisäänpääsymaksun, omat juomat, muutamat Lady Drinkit, Bar Finen ja tytön hinnan yhteen, voi lasku olla yllättävän suuri. Tyttöbaarien liikeidea on hyvin yksinkertainen. Kun mies sitten menee baaritiskille istumaan ja tilaa oluen, niin ei kestä kauaakaan, kun tyttö on jo siinä jutustelemassa: Hello sexy man, you like some drink?

Can I sit with you? Myös tyttöbaarissa asiaan kuuluu, että miehen tulee tarjota tytölle kalliita Lady Drinkkejä juttelun ohella. You buy me drink? Tytöt saavat oman osansa näiden drinkkien hinnasta, jotka yleensä maksavat näissä paikoissa Baht. Idea on se, että drinkissä ei ole kuin vettä tai tuoremehua, mutta hinta on kallis. Lady Drinkit muodostavat ison osan tytön kuukausiansioista. Melko nopeasti ollaankin asiassa: You no have lady? I want go with you. Jos haluaa tytön yöksi hotellille, täytyy Mama Sanille paikan sutenöörille maksaa Bar Fine.

Sen suuruus on n. Summa riippuu siitä mihin aikaan päivästä tyttö lähtee mukaan. Tytön kanssa sitten neuvotellaan mitä hänelle maksetaan.

Joskus tyttöjen kielitaito on niin huono, että Mama San neuvottelee tytön puolesta. Usein yläkerrassa on anniskelualue, jossa telkkarista tuleekin sitten jo ihan pornoa ja tytöiltä voi ostaa suihinoton samalla lailla kuin oluen. Suihinotto maksaa Baht. Jos seksi ei kiinnosta, paikoissa on useinkin biljardipöytiä ja muuta ajanvietettä, joten baarissa voi viettää iltaa vain juomalla olutta, kuuntelemalla musiikkia ja juttelemalla tyttöjen sekä kavereiden kanssa.

Osa baareista on ns. Paikkoihin näkee harvoin sisälle, sillä niiden tunnusmerkkinä toimivat tummennetut lasit. Short Time Baarien ulkopuolella on kyllä tyttöjä houkuttelemassa sisään. Saunat tarjoavat hierontaa, kylpyjä, saunomista jne. Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Näistä paikoista ei tyttöjä mukaan hotellille saa. Osassa paikoista kyse on vain kylvetyksestä, hieronnasta ja seksistä. Soapy massage lienee tunnetuin näistä palveluista. Siinä tyttö liukuu saippuasta liukkaana pitkin asiakkaan vartaloa yhä uudestaan ja uudestaan.

Hierontapaikoissa voi saada ihan hyvän hieronnan ja seksiä, tai sitten vain silittelyä ja seksiä. Idea on kuitenkin aina sama:

: Thaimaa huorat suomi

Thaimaa huorat suomi Toivottavasti antoi osan suomalaisten kusettamille baaritytöille. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös. Seksikadut Walking Street  on jonkinlainen turistikohde. Thai nainen ei koskaan tee aloitetta, se on sopimatonta. Mä en oo aiemmin tätä mitenkään viittiny korostaa, mutta kyllähän mä tiedän olevani vähän tämmönen laitapuolen kulkija.
Thaimaa huorat suomi Fuck porno porno suomalainen
Pussy wat show striptease Nimittäin kenelläkään muulla miehellä tai miesaktiivilla tällä palstalla ei ole esitetyistä tiedoista päätellen ollut yhtä vapaamielistä ja älyvapaata suhdetta naiseen, kuin minulla. Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. Sääliksi käy tyttö rukkaa, joka kuvittelee miehen olevan miljonääri, mutta Suomessa paljastuukin, että mies on pienituloinen eläkeläinen tai muuten vaan vähävarainen. Thaimaaseen matkusti vielä vuosikymmen sitten lähinnä pervot ja muuten oudot. Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted.
CLAUDIA STRIPTEASE HIERONTA SEX Tutvumiskeskus turku sex work
Thaimaa huorat suomi 695

Thaimaa huorat suomi -

Niissä voi kylpeä, käydä sitten harrastamassa seksiä, sekä kylpeä jälleen. Olisin mielummin yksin kuin tuollaisen miehen kanssa. Miehellä kumminkin olisi nainen, vastahakoinen, mutta kumminkin. Kukapa nainen viitsii homehtua jurottavan miehen kanssa, jonka käsitys kulttuurista on vain jalkapallomatsi ja hauska tapa viettää vapaata iltaa on istua baarissa.

0 thoughts on “Thaimaa huorat suomi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *